janka, prosím ťa prepáč , že sa ti zas pokúšam radiť , ale ak sú na fotke tie krídielka už ugrilované , tak to vábne nevyzerá. Pozri na tento recept a uvidíš , že nemusia plávať v oleji a budú chutné varec ha.pravda.sk/recepty/grilovane-kuracie-kridla/8357-recept.html
Čo k receptu dodať, veľmi rada mám krídelká, najlepšie chytiť do prstov objedať a k tomu chlieb a chlebom potom vytierať šťavu z pečenia a zapiť s tým, čo má kto rád.
Aj ja si vymýšľam vždy iné marinádya najlepšie sú potom tie krídelká s chlebom, kaša by mi vadila, ani neviem, ako by som ich oberala a zároveň jedla aj pyré. Ono to je skôr taká chuťovka......
ja som prestala kridla kupovat, ale kvoli tomuto a podobnym receptom ich kupim ,, a kto nepozna /resp. nechce poznat/ ten poziitok z obhryzkavania kosti, vytierania stavicky a olizovania prstov, ma smolu,, asi umrie zdravy :)
ha.pravda.sk/recepty/grilovane-kuracie-kridla/8357-recept.html