20 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Krkovičku naklepeme, na krajoch narežeme, posolíme a okoreníme.
- 2
Na oleji osmažíme ako cigánsku pečienku. Plátky údenej krkovičky opečieme a z vajíčok urobíme volské oká. Na maslom vymastený pekáč ukladáme na seba krkovičku, ananás, údenú krkovičku, volské oko a plátok syra.
- 3
Zo zemiakov uvaríme kašu, ktorú s mliekom a maslom vyšľaháme do hladka. Vežu, ktorú sme vytvorili polejeme sladkou smotanou, vrch veže ozdobíme zemiakovou kašou a pečieme v rúre pri teplote 200°C 15 – 20 minút.
- 4
Fazuľky urestujeme na troche oleja, pridáme roztlačený cesnak, posolíme a podávame ako prílohu.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu