Chia puding s malinami
Chia semienka zmiešame s jogurtom a necháme odstáť asi 20 minút. Následne primiešame aj vanilkový proteín....
Pampúšikové muffiny
Spojenie fašiangových pampúšikov a muffinov - toto je skvelý nápad z najnovšieho časopisu Apetit. Recept som...
Sladké pečivo Hawaiian
Prečo Hawaiian neviem, možno kvôli ananásovému džúsu, ktorý ide do cesta, každopádne zaujímavá chuť...
Mrkvové mafiny s trstinovým cukrom a orechmi
Najemno postrúhanú mrkvu premiešame s orechmi, makom, citrónovou kôrou a so šťavou, s mletými...
Pistáciové kupolky v ružovej poleve
Veľmi rád vymýšľam a pečiem májové dezerty. Jar totiž vnáša do cukrárstva svieže farby a vône. Nastáva ideálny čas na spojenie celoročnej klasiky s...
Rastlinný čokoládový chia puding
Hľadáte chutný a rýchly dezert, ktorý pripravíte do dvoch minút? 100 % Rastlinný chia puding...
Kardamómové venčeky
Voňavé, sladké, jemné, chrumkavé a kalorické... Všetko, čo má mať tá správna...
Tvarohová zmrzlina s malinami
Umyté a odkvapkané maliny rozmixujeme s trstinovým cukrom, pridáme tvarohu a vymixujeme dohladka.
Gratinovaná tortička z kolienok s čerešňami
Kolienka uvaríme a scedíme. Žĺtka vymiešame so 100 gramami cukru a vanilkou na žltú penu, ...
Čokoládky so sušeným ovocím (vegan)
Sladkosti z našej vegánskej svadby XI. - seriál pokračuje :-).
Vegánska tekvicovo-perníková žemľovka
Výborná žemľovka jednoduchá na prípravu, vhodná aj pre alergikov na vajcia. Ak máte radi sladké...
Tvarohový krém s ovesnými vločkami a lesním ovocem
Vše smícháme, dáme do sklenic a necháme v ledničce alespoň hodinu, aby se vločky dobře spojily...
Pirohy zo zemiakového cesta plnené slivkovým lekvárom
Ponúkam recept podľa starých mám na obľúbené pirohy pre každú generáciu. Za starých čias to bolo...
Citrusový sorbet
Cukor s 5 PL vody zvaríme na sirup a necháme ho vychladnúť. Do vychladnutého sirupu dáme...
Rebarborový džem s bazou
Využite sezónu rebarbory a bazy a spojte tieto dve rastlinky do výborného džemu.
Jablkové plátky v pohári
Dostala som jablká, nie sú na odloženie, iba na priamy konzum alebo na zaváranie. Pripravila som strúhané jablká, tentokrát na plátky....
Talianska veľkonočná torta
Múku, soľ a olej zmiešame a z tejto hmoty postupným pridávaním vody vypracujeme cesto, ktoré...
Medovník na biskupský spôsob
Suroviny dáme spolu do hrnca a prevaríme. Primiešame nasekané kandizované ovocie, orechy (mandle), polohrubú múku a sódu....
Paradajkové rezy
Vyskúšala som novšiu verziu paradajkových rezov. Je jednoduchšia a chutnejšia. Paradajková šťava je už v...
Rožteky nekysnuté
Jsou to naše oblíbené rohlíčky a nejsou náročné na přípravu, těsto se nenechává kynout, ...