prazdny

Čokoládová pena ako z francúzskej cukrárne

Dezerty

Pravý francúzsky recept. Čokoládová pena, ktorá chutí ako v najlepších michelinských reštauráciách.

prazdny

Espuma (pena) z kyslej smotany

Dezerty

Espuma alebo aj pena, je skvelý recept na zlepšenie vzhľadu, ale najmä chuti. Túto...

prazdny

Lievance s ovocnou penou

Dezerty

Celý postup nájdete priamo vo videu.

prazdny

Lahodná čokoládová pena

Dezerty

Jednoduchý a dokonale chutný dezert ako z francúzskej cukrárne, to je naša čokoládová pena. Doplnili...

prazdny

Čokoládová pena s jahodami

Dezerty

Dezert, ktorý poteší vaše telo aj zmysly.

prazdny

Čokoládová pena v pohárikoch

Dezerty

Tofu rozmixujeme s arašidovým maslom, agávovým sirupom, limetkovou kôrou, vanilkou a soľou. Mixujeme...

prazdny

Guľky zo špaldy s horčicovou penou

Bezmäsité jedlá

Špaldu opláchneme v studenej vode a dáme variť do osolenej vody. Varíme 30 minút. Scedíme a...

prazdny

Nadýchaný ovocný dezert s piškótami

Dezerty

Letný osviežujúci dezert, ktorý poteší každého.

prazdny

Makovník s citrónovou penou

Koláče

Z trošky mlieka, múky, cukru a droždia si pripravíme kvások. Hotový kvások zmiešame s preosiatou...

prazdny

Kávovo-čokoládová pena s tofu

Dezerty

Horkú čokoládu rozpustíme vo vodnom kúpeli. Uvaríme espresso a necháme ho vychladnúť na izbovú teplotu.

prazdny

Bezlepková mramorová bábovka s pyré z pečených gaštanov

Dezerty

Gaštanová sezóna je v plnom prúde. Tak prečo túto jesennú pochúťku nevyužiť aj pri bezlepkovom recepte,...

prazdny

Čokoládová tortička s penou z prosecca

Dezerty

Tortičky: Nad parou roztopíme čokoládu spolu s maslom a necháme trochu schladiť.

prazdny

Tvarohové koláče s opitými hrozienkami a mätovou penou

Koláče

Cesto: Všetky suroviny na cesto vymiešame a necháme kysnúť asi 45 minút. Cesto rozvaľkáme, narežeme na...

prazdny

Čokoládová pena s pomarančovým čatní

Dezerty

Smotanu na šľahanie spolu s metličkami, ktorými ju budeme šľahať, dáme do mrazničky. Bude tam...

prazdny

Makový pampúch plnený jahodovou penou

Koláče

Milujem jedlá , ako od starej mamy’. Vždy je v nich dokonalá chuť aj popri skromnosti v surovinách...

prazdny

Jablečná pěna

Dezerty

Jablka seřízneme, vydlabeme, zbavíme jadřinců a vydlabanou část dáme do kastrůlku, zasypeme cukrem a...