Foto: sueclash
4 - 6
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Čokoládu roztopíme vo vodnom kúpeli. Žĺtky s cukrom vyšľaháme takmer do biela. Zľahka vmiešame roztopenú čokoládu, potom agar-agar, rozpustený v 2 lyžiciach teplej vody a napokon likér. Smotanu ušľaháme a vmiešame do vychladnutej čokoládovej zmesi. Rozdelíme ju do 4 - 6 malých misiek alebo do jednej veľkej servírovacej misy. Pred podávaním penu chladíme 3 - 4 hodiny. Podávame s mandľovými pusinkami.
platkový priehľadný..
to si ja myslím ak nie opravte má...
3 vajcia- vyšlaháš bielka a potom žltka, pridáš do roztopenej bielej čokolády žltka a jemne zamiešaš sneh. Dáte stuhnut do chladu na dve hodky. Ja som takto robila z varovej čokolády horkej :) myslim že by to šlo aj s bielej :)
Tento dezert môže byť dobrý, len bielu dia čokoládu by som nezohnala, musela by som použiť tmavú.