Čokoládová pena
Čokoládová pena

Kávovo-čokoládová pena s tofu

lunter - fotkalunter, 11. februára 2019. Komerčný recept.
Kávovo-čokoládová pena s tofu
Foto: lunter
4
porcie
25 minút
príprava

Suroviny

70 g
1 bal.
100 ml
40 ml
1 PL
100 g (čerstvé)




Postup

  1. 1

    Horkú čokoládu rozpustíme vo vodnom kúpeli. Uvaríme espresso a necháme ho vychladnúť na izbovú teplotu.

  2. 2

    Tofu, agáve, vychladnuté espresso, rozpustenú čokoládu a sójový nápoj rozmixujeme ponorným mixerom. Potom odložíme do chladničky na 15 minút.

  3. 3

    Penu servírujeme vychladenú a ozdobenú čerstvými černicami.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia