Kávovo-čokoládová pena s tofu

lunter - fotkaLunter, 11. februára 2019 10:00. Tento recept je komerčný recept.
Ďalšie recepty »
Kávovo-čokoládová pena s tofuFoto: lunter
4
porcie
25 min
príprava

Suroviny

TIP: Séria kuchárskych kníh z Varecha.sk za zvýhodnenú cenu

Postup prípravy

  1. 1

    Horkú čokoládu rozpustíme vo vodnom kúpeli. Uvaríme espresso a necháme ho vychladnúť na izbovú teplotu.

  2. 2

    Tofu, agáve, vychladnuté espresso, rozpustenú čokoládu a sójový nápoj rozmixujeme ponorným mixerom. Potom odložíme do chladničky na 15 minút.

  3. 3

    Penu servírujeme vychladenú a ozdobenú čerstvými černicami.

Recept je zaradený do tagov:


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist