
Krémová polievka z tekvice hokkaido
Hustá krémová polievka z tekvice hokkaido s kyslou smotanou a tekvicovými semiačkami vás určite v chladné večery...

Moravské koláče podľa Mimi Šrámovej
Moravské koláče sú jednoducho úžasné. Ako sa vlastne robia, uvidíte v našom videu s Mimi...

Pečené kuracie stehná so zemiakovou plnkou
Pozrite sa, ako inak sa dajú pripraviť pečené kuracie stehná so zemiakmi. Vyskúšajte chutné a...

Losos na medovo-horčicovej omáčke s orechmi
Milujeme lososa asi na všetky sposoby, tento je taký vianočný, preto som sa rozhodla s...

Karfiolovo-zemiakové fašírky
Chrumkavé zvonka a mäkkučké vo vnútri, fašírky na tento štýl robievam najradšej, pretože sú pečené...

Bravčová panenka so sušenými slivkami
Viete ako chutne pripraviť „Mateja“? Ak nie, určite si pozrite toto video.

Kuracie stehná v cestíčku
Tentoraz s broskyňovou príchuťou. Túto chuť majú deti veľmi v obľube.

Pečený guláš so zemiakovou prikrývkou
Jednoduchšie by to snáď už ani nešlo. Na toto hlavné jedlo stačí pekáč, rúra a minimum vášho času na prípravu....

Fašírky pečené v rúre so šťavou
Veľmi chutný ľahší obed v porovnaní s vyprážanými fašírkami.

Toskánský bůček
Zdravím po delší době :-) Máte rádi bůček? Já ano, i když bych fakt neměla, ...

Marinované kuracie stehná pečené na zemiakoch - recept pre remosku
Kúpil som Remosku. Všade v diskusiách som čítal len chválu a pozitívne komentáre, vraj veľmi univerzálny pomocník, varí, pečie, dusí... a navyše šetrí energiu a čas....

Medové krídelká s barbecue omáčkou
Upečené do chrumkava, šťavnaté vnútri a pritom tak jednoduché.

Pečené kuracie nugetky
Kuracie prsia som umyla, očistila a osušila kuchynskou papierovou utierkou. Priečne som ich nakrájala na približne...

Výborná nátierka z kačacích pečienok so sušenými slivkami
Pozvala som na návštevu kamarátku s rodinou a rozmýšľala som čo pripraviť. Nakoniec som sa rozhodla pre studené pohostenie - čerstvo upečený domáci kváskový chlebík, zeleninka a nejaké 2-3 nátierky....

Bravčová krkovička marinovaná v čiernom cesnaku
Kúpil som čierny cesnak, tak som si skúšal z neho urobiť niečo dobré.

Pečené cibuľovo-cesnakové zemiaky s kuracími stehnami a domácou tatárkou
Fantasticky ochutené zemiaky s mäsom a tatárskou omáčkou. Jednoduché jednopekáčové skvelé jedlo, na ktorom si...

Tvarohové buchty s pridaním oleja a masla
Tieto buchty som robila s pridaním oleja a masla a z dvoch druhov múky.

Tvarohové buchty
Když má člověk diabetes tak jako na potvoru mívá chutě na sladké, i když to nesmí. Tak sem tam upeču něco tak, aby jsme si pochutnali a přitom moc nehřešili...

Dolma/Plnená paprika
Výborné, jednoduché jedlo zo sezónnej zeleniny. Podľa fantázie ho môžete pripraviť stále inej chuti :-)

Zdravší karfiol bez vyprážania
Očistený, nakrájaný karfiol dáme do hrnca. Zalejeme vodou, pridáme soľ a varíme 20 minút....

Pomaly pečená marinovaná krkovička
Veľmi chutné a mäkké pečené bravčové mäso. Najviac práce zaberie príprava marinády, potom sa mäso...

Kuracia pečeň s karamelizovanou cibuľou podľa Petry Nagyovej Džerengovej
Spisovateľka Petra Nagyová Džerengová pripravila úžasnú kuraciu pečeň, ktorá opraví každý chybný názor na toto výživné...

Pečený losos
Recept je jednoduchý a chutný, vždy sme robili lososa na panvici, ale koža sa prichytávala, v kuchyni bolo cítiť rybu......

Plnená panenka podľa Karin Majtánovej
V tomto videu nám moderátorka Karin Majtánová, pripravila rolády z bravčovej panenky s dvoma plnkami a...

Kysnuté buchty „Honzovky“
Tieto buchty sú u mňa top, vždy sa po nich len zapráši. Cesto je ľahučké, ...

Bravčové výpečky na pive s chlpatými knedličkami
Recept som našla na YouTube, česká Lidl kuchyňa. Oslovili má hlavne tie knedličky. Moje...

Jemné buchty s čoko-slivkovým lekvárom
Kysnuté buchty patria medzi starú dobrú klasiku, ktorú každý pozná už z detstva....

Malé chutné fašírky podľa Very Wisterovej
Moderátorka Vera Wisterová sa s nami podelila o svoj obľúbený recept na chutné fašírky.

Šampiňóny plnené bryndzou
Od malička mám problém či ide o šampiňóny alebo šampióny, lebo práve tak sme ich my...

Pečený bôčik s cibuľou
Kožu nakrájame na štvorčeky. Mäso osolíme, posypeme rascou a do zárezov vtlačíme nasekaný cesnak.