Pečená treska
Pečená treska

Fajnové filé

pukyna - bez fotkypukyna, 16. júna 2017
Fajnové filé
Foto: pukyna

Chutný a rýchly obedík, ktorý poteší.

2
porcie
10 minút
príprava
30 minút
na 250 °C

Suroviny

200 g (filety)




Postup

  1. 1

    Ryby prepláchneme pod vodou.

  2. 2

    Na pekáč si dáme alobal a položime naň filety.

  3. 3

    Posolíme a nakoreníme ich.

  4. 4

    Prekryjeme ich zvrchu alobalom a dáme piecť do rúry na 250 °C.

Diskusia k receptu

marika9
Robím podobne, len po upečení dám kúsok masla, príp. bylinkového masla. Ako koreniny používam zmes Kotányi na ryby. Je výborná.
1x pukyna




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia