
Nebíčkový bryndzový podplamenník
Nenáročný recept so skvelým výsledkom! Podplamenník je nadýchaný, vláčny a dobre zasýti.

Bryndzový posúch
Keď sme už prejedení rezňov, majonézového šalátu a rôznych sladkostí, dobre padne obyčajný bryndzový posúch....

Podplamenník
Viem, že tu je už veľa receptov na podplamenník, ale nám tento veľmi chutil, ...

Bjaľoš bryndzový
Tento recept je na prípravu bryndzového koláča našich predkov, ktorý patrí aj k pokladom regiónu Turiec....

Bryndzovník
Potrebné suroviny. Väčší v šupke uvarený zemiak necháme vychladnúť a potom ho ošúpeme...

Bryndzový koláč
V našom videu sa presvedčíte o tom, že bryndza nepatrí iba do halušiek.

Bryndzový podplamenník so slaninkou
Upečte si doma výborný slaný koláč s bryndzou a chrumkavou slaninkou.

Podplamenník alebo slovenská pizza
Podplamenník je taká slovenská pizza. Chlebove cesto - a na vrch niečo mňam....

Kváskový bryndzovník
Večer si zarobíme rozkvas, zmiešame kvások, vodu a múku. Rozkvas necháme do rána prikytý...

Tradičný slovenský bryndzovník
Keby recept na tradičný bryndzovník zapadol prachom, bola by to veľká škoda. Pretože tento slaný koláč je dokonalý....

Kuch
Vianoce sú sviatkami hojnosti. Bolo a je to tak aj u nás, ale sever Slovenska bol vždy chudobný. Takže hojnosť tu podľa receptov našich babiek a prababiek predstavovali makové buchty, kapustníky či tvarohový závin, ktoré si v tomto regióne dopriali najmä na sviatky....

Bezlepkový slaný koláč s bryndzou a cuketou
Bryndza - náš slovenský poklad - nás nikdy neomrzí, ani v bezlepkovom varení a pečení....

Bezlepkový bryndzovník
Ak máte už sladkého napečeného dosť a máte chuť pre zmenu na niečo slané, poďte si upiecť mäkučký bryndzovník bez lepku podľa nášho receptu....

Zeleninový koláč s bryndzou z bezlepkového lístkového cesta
Zásoby z letnej úrody treba vždy zužitkovať. My sme tak spravili v našom dnešnom recepte. Upiekli sme si slaný koláč s cuketkou, paradajkami a skaramelizovanou cibuľkou....

Slaný koláč s bryndzou a jablkami
Kuchára Michala Kardoša najviac baví pretvárať klasické známe jedlá, ktoré novým spôsobom prípravy či pridanými surovinami...