
Šalát z nezrelého manga
Síce šalát, ale je komplexný a hlavne thajský - to máme radi!

Opekaná ryža s ananásom
Opekaná ryža je skvelý recept, kde využijete ryžu, ktorú ste predchádzajúci deň nestihli zjesť....

Vajíčkovo-syrové guľôčky
Toto je ďalšie z malých drobností na pohostenie. Vyzerá pekne a chutí.

Stopkový zeler zapečený so syrom
Málo práce, výborný výsledok. Tak by sa dalo charakterizovať toto jedlo....

Restovaná ryža s paprikou
Jednoduché a rýchle jedlo, ktorým odľahčíte stravu po Vianociach.

Jednozrnkový chlebík
Tento recept je veľmi chutný a zdravý. Jednozrnka je stará odroda pšenice, jedna z prvých...

Rýdzik so štyrmi listami
Pri potoku som našiel štyri rýdziky, naložil som ich s cibuľkou a pripravil so zelenými listami...

Kokosová panna cota s ananásovým carpacciom
Tradičný taliansky smotanový dezert obohatený o chut kokosu s osviežujúcim ananásovým carpacciom. Pod pojmom carpaccio sa dá...

Tarte Tatin s mrkvou a fetou
Tento recept pochadza z francuzskeho casopisu Gourmand. Tarte Tatin znamena prevrateny kolac.

Chlebík s grilovaným cesnakom
Na grilovanie sa teším už od jari. Pre tú vôňu, náladu aj svojské jedlá...

Jablková polievka s rybou
Sú tu použité netradičné suroviny dokopy a je to diétne, rychlovka.

Rýchla knedľa z mikrovlnky
Potrebujete rýchlo prílohu k mäsu s omáčkou? Nie je nič ľahšie....

Celozrný chleb z paradajkovou príchuťou
Z vody droždia a trošky múky urobíme kvások , múku rozmiešame so soľou a postrúhaným uvareným zemiakom,...

Dvojfarebná tekvica
Žltá a oranžová tekvica predstavujú prirodzený a pri správnom prístupe aj mimoriadne chutný spôsob, ako bojovať...

Zeleninová polievka s bezlepkovými písmenkami
Máme pre vás novinku – Liana bezlepkové cestoviny Alphabet v tvare písmen a číslic....

Cuketová omáčka k cestovinovému šalátu
Môj drahý ľúbi cestovinový šalát so zeleninkou a kúskom mäska, ale vždy mu bol suchý a...

Tradičné tatarčane pirohy zo Zemplína
Na hornom Zemplíne sa pirohy pripravujú z tatarky, ako sa v tomto regióne hovorí pohánkovej múke....

Nátierka z Olomouca
Olomoucké syrčeky pomelieme s vajcami a vymiešame s maslom, cibuľkou a horčicou.

Pizza s kozím syrom a broskyňami
Čerstvé broskyne najlepšie chutia odtrhnuté zo záhrady, no skúste ich použiť aj do tejto zaujímavej pizze....

Cícerové ragú s opekanou knedľou bez lepku
Máte chuť na výživný obed bez mäsa plný bielkovín, vitamínov a k tomu ešte aj veľmi chutný? Ste na správnej adrese....

Bylinkový chlieb
Najprv zamiesime cesto z múky, droždia, cukru a vlažného mlieka. Zväzok kôpru, petržlenovej...

Bryndzová polievočka mojej Lenky
Lenka je moja staršia dcéra a túto polievočku priam miluje. Na obed zje aj 4 taniere...

Baklažánová nátierka s bryndzou
Tento recept vznikol náhodne, opísala som to v Zážitkoch:)Nátierka je jednoduchá, ale zato vynikajúca...

Hubové kysnuté bochníčky s bylinkovým maslom
Cesto: Z vlažného mlieka, cukru, zo soli a z droždia pripravíme kvások. Preosiatu múku dáme...