Šošovicová torta s fazuľovými strukmi
			   Rastislav Bekeš
šéfkuchár a majiteľ penziónu Harmónia v Suchej nad Parnou, 12. novembra 2015
		   
		   šéfkuchár a majiteľ penziónu Harmónia v Suchej nad Parnou, 12. novembra 2015

Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
40 minút
na 210 °C
na 210 °C
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Najskôr uvaríme červenú šošovicu domäkka, precedíme a necháme vychladnúť.
- 2
 Tortovú formu vymastíme maslom, vajíčka izbovej teploty vyšľaháme na hustú penu, pomaly vmiešame múku a šošovicu, dáme do formy a pečieme v rúre predhriatej na 180°C asi 20 minút.
- 3
 Paradajky, cesnak a bazalku rozmixujeme, dochutíme soľou a korením. Nalejeme na korpus.
- 4
 Na olivovom oleji restujeme cibuľu dozlatista, pridáme fazuľové struky, podľa potreby osolíme a okoreníme, zmes rozložíme na korpus, posypeme syrom a zapečieme pri 210°C asi 10 minút.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
 - 2
 





                                                        
                                                    
 


len vajíčka+šošovica+4PL múky...
@marianne
prosím-upeč to dľa receptu a rozptýľ moje pochybnosti..:-)