Rýchly zimný toast

teresalaura - fotkateresalaura, 24. januára 2012

Tento recept som našla v jednom kalendári s receptami pred cca 20 rokmi. Po čase som naň zabudla a oprášila som ho tento týždeň. Zobraziť celý popisTento recept som našla v jednom kalendári s receptami pred cca 20 rokmi. Po čase som naň zabudla a oprášila som ho tento týždeň. Je rýchly a dá sa použiť ako snack, či ľahká večera bez mäsa.

2
porcie
5 minút
príprava

Suroviny

6 ks
podľa potreby
2 ks
6 ks
hrsť  posekané




Postup

  1. 1

    Nakrájaný chlieb natrieme maslom, poukladáme nakrájané plátky jabĺk (hrubé cca 0,5cm), zakryjeme plátkami syra, posypeme orechami a necháme zapiecť v rúre na 250°C. Nestopovala som čas, vytiahla som to hneď ako sa syr trochu zapiekol.

Diskusia k receptu

jamarlen
tak zajtra robíme!!!! občas robievame zapečené chlebíky so syrom, zväčša s modrou plesňou a kvapkáme po upečení med.. s jablkami sa mi veľmi páčia, možno by som najprv zagriloval s jablkami a syr sypal až potom..skvelý nápad, ďakujemeéééé.......:)))
dogagador
hehe, tak nasla si ho pred 20 rokmi asi v minulom zivote, kedze si 10 rocne dievca? tak bacha, co pises :-0
evanaaa
@dogagador , ona má iste aspoň o 30 rokov viac, iste si už videla tu aj 10 ročné deti pridávať zložitejšie recepty, hehe. Len nechápem, prečo sa ten vek tak zobrazuje, asi len tam, kde nie je uvedený v profile. Neviem prečo, nie je to tajnosť.
teresalaura
@ jamarlen - zagrilovanie je vyborny zlepsovak, no kedze som sa s tym nechcela prplat (ked rychly, tak rychly:), tak som to hodila rovno so syrom. pouzila som platkovu finlandiu, no da sa aj struhany eidam, ci akykolvek iny syr)..
@ marianne69 - no to teda je. je to jeden z receptov, ked manzel prechadza na bezlepkovu dietu..
@ dogagador & evanaaa - pravda je niekde uprostred.. avsak ja som vek neplanovala uvadzat, no tak to asi maju tu prednastavene. Nie je to tajnost, no nepovazujem to za relevantne na tejto stranke.. ved ide o varenie a vymenu skusenosti a nie vek. hm?
jamarlen
@tereslaura , tvoj toust vyrábame teraz dosť často, naozaj dobré a vyvážené jedlo, niekedy dáme aj modrý syr. vôňa je vždy nádherná
frezia
Zaujimave,11 rocna nasla tento recept asi pred 20 timi rokami...




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia