
Kokosovo-smotanový koláčik
Ak máte radi kokos , tak si upečte tento koláčik, ktorý je veľmi ľahučký a...

Ratatouille s lososom
Tento recept som videl v TV a vyzeral veľmi dobre. Tak som ho spravil a a...

Lístkové koláčiky s marhuľovou alebo višňovou ovocnou náplňou
Komerčný recept<br /> Jednoduché fantastické koláčiky z lístkového cesta, ktoré môžete plniť marhuľovou alebo višňovou náplňou s...

Muffinky rýchle a diétne
Banány rozmačkáme vidličkou (čím zrelšie, tým lepšie) a pridáme vajcia, poriadne rozmiešame a homogénnu hmotu....

Kokosové crème brûlée , Dvojfarebná pena a Jahodové tiramisu
Kokosové crème brûlée: Kokosové mlieko a smotanu dáme do hrnca variť. V miske si premiešame ručne...

Battenberg po slovensky
Battenberg je pôvodne britská špecialita. Jeho pôvod sa traduje na rok 1884, keď si pravnučka...

Kysnutý strakoš
Manžel bol na čerešne a zažiadalo sa mu koláča. Ale čerešní nebolo dosť, tak som...

Nepečené dobošové rezy za 20 minút
Tieto rezy som si vymyslela v casovej tiesni a je to vyborny a superrychly recept ktory nasa...

Vajíčkový šalát z tofu
Keď som si tento recept prvý krát urobila neverila som aký je fakt super

Šalát z brokolice a hrozna
Dal som si zohriat ruru na 220 stupnov. Do misky som si dal ruzicky brokolice a...

Plnená sekaná po česky
Mleté mäso zmiešame s vajcom, soľou, korením a žemľou namočenou v mlieku a rozložíme ho...

Plnená paprika a žemľová knedľa k tomu
V poriadnej reštaurácii, teda aj v tej mojej virtuálnej „U veselého Papcúna“, by malo byť poriadne...

Jablkový koláčik
Receptík od mojej obľúbenej cukrárky Adriany Polákovej. Pridávam pre tých, ktorí ho ešte neskúšali....

Plnené rožky
Najprv si pripravíme kvasok-všetko zmiešame, prikryjeme a nechame pri izbovej teplote asi 3-4 hodiny, alebo cez noc...

Jablková plnka v sliepke
Chcem vás vopred upozorniť , že základnou myšlienkou tejto „práce“ bolo : humorne spracovať zadanie na...

Jahodové hrebienky
Keď sa tu už blbne z jahodami, tak nech poriadne. Kto má rád sladké raňajky,...

Raw kakaový chia puding s mangom
Chia regulujú cukor v tele, vďaka tomu máme viac energie. Sú najbohatším rastlinným zdrojom omega-3 mastných...

Predvianočné cookies
Toto je skúška pred vianocami:)))))))))))

Rizoto so špaldovej tarhone
Špalda obsahuje viac bielkovín a lepku ako bežná pšenica a má príjemnú orieškovú chuť. Výrobky...

Makovo-jablkový koláčik
Kedže je tu viacero milovníkov makových koláčov i zákuskov, pridávam do zbierky jeden daľší makový koláčik, tentokrát...

Ražno-pšeničný chlebík
Celozrnný chlieb v dvoch obmenách - jeden bochník so semienkami, druhý so sušenými paradajkami. Oba...

Restovaná pečeň z morky à la Lady Ann
Pečeň, bez ohľadu na druh pôvodného nositeľa, mala v našej kuchyni špecifické miesto. Hlavne...

Orieškovo-čokoládové keksy
Recept pochádza zo starého vydania časopisu Eva. Je variabilný, oriešky a orechy môžte kombinovať podľa...

Rýchla pizza
Nič ľahšie a rýchlejšie, keď prídete večer z práce a deti už pýtajú večeru.

Konská sviečkovica s ovčím syrom
Očistené umyté mäso nakrájame na 5 mm tenké plátky a veľmi jemne doklepeme na 2 mm plátky....

Syrové kopčeky
Jednoduchý, rýchly syrový recept. Na zapečenie som použila mikrovlnku s funkciou "crisp". Kto takú...