Teľacie mäso so zeleninovými špagetami
Katarína Skybová
špecialistka na zdravú výživu a chudnutie, 15. apríla 2012
špecialistka na zdravú výživu a chudnutie, 15. apríla 2012
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
porcie
Postup
-
1
Mäso nakrájame na väčšie kocky a zo všetkých strán na oleji opečieme. Osolíme, prikryjeme pokrievkou a dusíme.
- 2
Keď sa z mäsa šťava vydusí, pridáme 5 lyžíc teplej vody a pomaly dusíme ďalej. Vodu pridávame k mäsu vždy, keď sa odparí, až kým je mäso mäkké a má zlatohnedú farbu.
- 3
Zeleninové špagety: Mrkvu a cukinu nakrájame škrabkou na tenké prúžky (špagety). Pretlačený cesnak a mrkvu krátko opečieme na oleji, pridáme cukinu, osolíme a za stáleho miešania restujeme asi 3 minúty. Na záver pridáme šťavu z limety.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu