Moja tofu nátierka

vrabcek1939ivuska - bez fotkyvrabcek1939ivuska, 12. mája 2015
10 min minút
príprava

Suroviny

1 ks
2 ks
2 ks
1 ks
1 PL




Postup

  1. 1

    Najprv si na strúhadle nasekáme mrkvu. V miske si rozsekáme vidličkou údené tofu. Nakrájame si cibuľku a orestujeme ju na oleji. Pridáme droždie a keď sa nám roztečie tak aj mrkvu a krátko na miernom ohni miešame. Mrkvu vmiešame k tofu zamiešame aj s horčicou, kto potrebuje aj so štipkou soli. Rozmixujeme do hladka a pridáme nakrájanú pažítku a semienka.

Diskusia k receptu

mariamka
asi treba odvaha komentovat a vobec vyskusat tento recept :) praveze minule som snorila po nejakej originalnej natierke z tofu a tiez som sa dopracovala k podobnej drozdovo-udenej, ale mala som len natural, tak sa nekonala, paci sa mi zlozenie aj s tou poprazenou mrkvickou, semienka lanove by som min. podrvila, inak prejdu traktom bez uzitku, mozno vies, vidim, ze sa stravujes zdravo, tak sa tesim, co pridas dalej
mariaklara
teraz je pre mňa " pomazánkové obdobie " veľmi mi chutia k zeleninke, práve som doraňajkovala drožďovú, vidím že tofu sa tu ďalej tepelne nespracováva a to mi vyhovuje, lebo som kdesi čítala, že by sa to nemalo...dnes si urobím túto...vďaka...:-)))
denyany
U nás nátierky letia. Páči sa mi kombinácia s droždím, v najbližšej dobe vyskúšam.
micanela
Kolko vydrzi natierka v chladnicke? Viem, ze kym sa nezje :-) ale kedze ju budem jest sama, urcite to nebude naraz.
kukulienka71
urobila si ju podľa mojej chuti, uložím si. Drožďovú milujem, mrkva, cibuľka, tofu, horčica, páči sa mi to celé, super teplé raňajky, 5*, vďaka




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia