prazdny

Pečeňová polievka

Polievky

Umytú pečeň odblaníme a pokrájame na rovnaké malé kúsky. Na masle opražíme zeleninu pokrájanú na kolieska...

prazdny

Guľky z piškót

Dezerty

Je to taká nepečená rýchlovka.

prazdny

Rakvičky z medového cesta

Dezerty

Med a tuk si v mikrovlnke rozpustíme a z ostatných iíngrediencií, spolu s rospusteným tukom a...

prazdny

Bábovečky

Koláče

Ako sa hovorí čo je malé to je milé a aj chutné. Kedže sa mi podarilo...

prazdny

Oprážané cestoviny s cukinou

Kuracie mäso

Keď som v obchode zbadala zelené cestoviny neváhala som ani chvíľu. Spomenula som si nato ako...

prazdny

Lepené koláčiky z vínového cesta

Dezerty

Krehké pečivko, spojené s lekvárom a obalené v práškovom cukre. Klasika? Možno, ale skúsili...

prazdny

Zapekané zelené

Hlavné jedlá

Zvykla som robiť zapekané cestoviny so zeleninou, ale tentokrát som cestoviny vynechala. Vzniklo toto úžasné...

prazdny

StRaWbErRy CaKe

Torty

Výborná svieža torta do tohto upršaného počasia :) Pripomííínam si letoo :)

prazdny

Torta majstra Martina z pečiva ala Emanuel Ridi trošku inak

Koláče

Už z názvu vyplýva odkiaľ recept pochádza, trochu inak znamená to, že v pôvodnom recepte...

prazdny

Tajomstvo v palacinke

Kuracie mäso

Palacinky pripravujem nielen nasladko ale aj naslano s rôznymi plnkami. Zeleninovou, so šunkou a syrom,...

prazdny

Bezlepková punčová torta

Torty

Biely korpus: Vyšľaháme tuhý sneh z bielkov. Pridáme cukor, žĺtky, olej, vodu...

prazdny

Skladané francúzske zemiaky

Hlavné jedlá

Dnes som sem nazrela, aby som sa inspirovala, co uvarit. Receptov na ´francuzske´ zemiaky...

prazdny

Morčacie pizza rezne

Hlavné jedlá

môj experiment chutil celej rodinke, tak dúfam, že bude aj vám...

prazdny

Snehové trubičky

Dezerty

Tento recept mám velmi rada lebo je rýchly a výborný.

prazdny

Šošovica s pečenou tekvicou a zemiakmi

Bezmäsité jedlá

Ponukam inspiraciu na sosovicu s tekvicou. Da sa pouzit ako vegetarianska, ale po mensej uprave...

prazdny

Moj prvý kváskový chlieb z môjho kvásku

Chlieb

Strašne som si chcela urobiť a vyskúšať si vlastný kvások, z ktorého by som piekla...

prazdny

Dvojmäsová sekaná s hubami po našom

Hovädzie mäso

Našťastie mám od mojich agentov, čerstvé podrobné informácie o „hubovej situácii“ na SVK....

prazdny

Ohrievač srdca

Nápoje

Tento receptík som našla v jednej Praktickej žene z r. 1999, vonku je sychravo ...

prazdny

Bryndzovo - smotanový krém

Bezmäsité jedlá

Mali sme chuť na ľahkú a rýchlu večeru. Vymiešala som nátierku z bryndze a smotanového krému...

prazdny

Ružové kvietky

Dezerty

Linecké pečivo.

prazdny

Torta k 27. narodeninám

Torty

Tak túto tortu som upiekla svojmu kamarátovi k jeho 27. narodeninám. Bol veľmi spokojný.

prazdny

Hrbaté mäso

Bravčové mäso

rada robím jedlo v rúre, lebo kým sa to tam pripravuje, ja môžem s deťmi...

prazdny

Low carb (nízkosacharidový) čokoládový chlebík

Koláče

Nenáročný na prípravu a veľmi chutný čokoládový chlebík. A chutí aj deťom.

prazdny

Lahodné kapustníky

Bezmäsité jedlá

Z príslušných surovín vypracujeme redšie cesto, ktoré necháme hodinu kysnúť. Medzitým v hrnci zohrejeme olej,...

prazdny

Bryndziaky

Slané chuťovky

Vítaná zmena po sladkostiach.

prazdny

Jemná cesnaková polievka bez mlieka

Bezmäsité jedlá

Lahodná, zdravá a rýchlo hotová polievka, ktorá má jemnú chuť. Ja som ju pripravila...

prazdny

Superjednoduchá čokoládová pena

Dezerty

Ako sa vraví... v jednoduchosti je krása... a nie len to! Ale aj chutný čokoládový...

prazdny

Cuketovníky ako príloha

Bezmäsité jedlá

Bola to príloha k bravčovému mäsu dusenému na čerstvých hríboch. K plackám, ktoré nám ostali,...

prazdny

Kofola muffiny

Dezerty

Recept som našla už dávno na internete, no doposiaľ som ho nerobila, až dnes...

prazdny

Čalamáda z červenej cvikly

Bezmäsité jedlá

Zmes rozmiešame a zalejeme nálevom z octu, vody, cukru, soli a rasce. Plníme...

prazdny

Fazuľa po balkánsky

Bezmäsité jedlá

Fazuľu cez noc namočíme do vody, aby zmäkla a trochu napučala. Na druhý deň ju...

prazdny

Bryndzovníky

Bezmäsité jedlá

Tento recept robievam dosť často, lebo chutí všetkým, je dobrý teplý aj studený, ...