Kozí chrbát

nobelovka - fotkanobelovka, 9. decembra 2013
Kozí chrbát
Foto: nobelovka

Tento recept nikde nenájdete, lebo ho robievam doma už dva roky a pochádza z mojej vlastnej hlavy.

2
porcie
30 minút
príprava
35 minút
tepelná úprava

Suroviny

300 g
150 g
100 g
50 - 100 g
 štipka
 štipka
250 g
3 lyžice
100 g




Postup

  1. 1

    Kuracie mäso si rozrežeme na tenký plát, ktorý jemne vyklepeme. Potom ho osolíme z oboch strán.

  2. 2

    Z postrúhaného kozieho syra, pokrájanej sterilizovanej kapie, soli, mletého čierneho korenia a bryndze si spravíme plnku, ktorú natrieme na kuracie mäso.

    Kozí chrbát - obrázok 2
  3. 3

    Potom mäso položíme na alobal, na plnku prehodíme konce kuraciny a posypeme grilovacím korením.

    Kozí chrbát - obrázok 3
  4. 4

    Alobal pevne ovinieme okolo mäsa a vložíme do vriacej vody na 35 minút. Potom vyberieme, odvinieme alobal a mäso pokrájame na hrubšie pláty. Podávame so zemiakovou kašou, ktorú sme urobili zo zemiakov, smotany , soli a množstvom posekanej pažítky.

    Kozí chrbát - obrázok 4

Diskusia k receptu

radost
luxusné veci-kozí syr..bryndza..musí byť chutné-nemá inú možnosť..:-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia