Rýchla nepečená jahodová torta so šľahačkou
Foto: helena10
Vyskúšala som...
Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=TadG3IIUnVY
Suroviny
300 g |
|
20 g |
|
300 g čerstvé |
|
1 PL |
|
300 g (Sabi) |
|
50 g (10 %) |
|
1 bal. (54 g, Dr.Oetker) |
|
180 ml (3,5 %) |
|
Postup
-
1
Do väčšej misky nalámem sušienky (nie nadrobno) a piškóty. Pridám očistené nakrájané jahody, premiešam jemne lopatkou. Následne pridávam práškový cukor, jogurty a premiešam. Vznikne hustá zmes.
- 2
Zmes vložím do okrúhlej obopínacej obruče s priemerom 20 cm. Rovnomerne rozotriem. Šľahačku z rastlinného tuku v prášku si pripravujem s mliekom podľa návodu na obale. Urobenú šľahačku nanesiem na zmes vo forme. Prikryjem fóliou a odložím do chladničky na 6-7 hodín.
- 3
Zdobenie si spraví každý podľa svojho vkusu.
Tiež jahodová torta:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Vďaka za nahliadnutie rcp. Pekný víkend želám. 🌞
Dobrý deň, tak ak sme to správne pochopili, že piškóty sa nalámu do misy spolu so sušienkami, tak je to opravené :) Pekný víkendový deň prajeme všetkým!