Foto: gordonko
................. ???
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
potrebné suroviny : pokrájané šampiňony , pečené morčacie stehno - obraté a pokrájané na drobno , mladá cibulka do cestovim aj do zálivky ,vajcia a mlieko na zálivku
-
2
na panvici mi ostal výpek z klobások nato som pridal šampiňony podlial trochou vody a podusil
-
3
pridal som pokrájané cíbyky z cibule , osolil a okorenil čierným korením
-
4
potom pridáme pokrájané mäso a spolu to prehrejeme
-
5
prehriaté pridáme k uvareným fliačkom a premiešame - ochutnal som to bolo to výborné
-
6
zálivku som urobil z trošky mlieka ,3 vajec ,štipku soli , pokrájanej mladej cibulky a petržlenovej vnate a zalial tým fliačkovú zmes a dal zapiecť na 25 minut
-
7
.. zapečené
-
8
naservírované ...... nerad to priznávam ,ale to zapečenie odobralo z chuti fliačkou..... v bode ,,5,, boli fliačky chutnejšie , šťavnatnejšie aj pikantnejšie
Diskusia k receptu