Foto: pusta
Mali sme chuť na ľahkú a rýchlu večeru. Vymiešala som nátierku z bryndze a smotanového krému s paprikou, soľou, horčicou a okorenila som ju Zobraziť celý popisMali sme chuť na ľahkú a rýchlu večeru. Vymiešala som nátierku z bryndze a smotanového krému s paprikou, soľou, horčicou a okorenila som ju celou rascou. Vznikol jemný krém lahodnej chuti, ktorý som vidličkou naniesla na čerstvé domáce pečivo a dobre padol k tomu pohár studeného mlieka.
porcia
príprava
Postup
-
1
Pripravila som si potrebné suroviny.
-
2
Očistenú cibuľu som pokrájala na kocky.
-
3
Do misy som dala bryndzu a pokrájanú cibuľu a bryndzu.
-
4
Pridala som smotanový krém,...
-
5
... sladkú mletú červenú papriku,...
-
6
...celú rascu,...
-
7
...horčicu a
-
8
a celé som dobre vymiešala až vznikol hladký krém.
-
9
Hotovú nátierku som naniesla vidličkou na čerstvo upečené pečivo a podávala som ju s pohárom studeného mlieka. Hodí sa na jednohubky, aj na plnenie paštičiek, do plnených vajec, možno ňou plniť rôznu zeleninu, syrové kornútiky a iné. Túto nátierku možno ešte zjemniť pridaním sladkej smotany a vyšľahať na jemnú penu
Diskusia k receptu