Marcipánové Mila guľky s višňou

ajababa - bez fotkyajababa, 20. apríla 2014
Marcipánové Mila guľky s višňou
Foto: ajababa

Recept je tu z Varechy, postup som dodražala ako uvádzajú autorky predo mnou, len som dala do každej guličky višňu namáčańu v rume a Zobraziť celý popisRecept je tu z Varechy, postup som dodražala ako uvádzajú autorky predo mnou, len som dala do každej guličky višňu namáčańu v rume a orechy nahradila mandľami, keďže orechy som doma namala

50
porcií
60 minút
príprava

Suroviny

4 Ks
80 g
8 PL
1 PL
100 g
200 g
50 g




Postup

  1. 1

    Mily a marcipán postrúhať, pridať cukor, mleté mandle a maslo a spracovatť hmotu. Vytvarovať gulič,ky do ktorých sme dali odkvapkane polovičky višní namáčaných v rume. Nakoniec namáčať v čokolǎde a dozdobiť podľa fantázie

Diskusia k receptu

svedka
No to si mohla dat iba fotku pod recept-original,ze sa ti vydarili atd....naco novy...
svedka
nemyslim to v zlom,ani nechcem utocit...ale toto je len kopirovanie a myslim,ze autorke by sa dostalo najvacsieho uznania tym,ze si jej recept vyskusala :)
ajababa
Dakujem za privitanie na vareche. Nevedela som, ako to tu chodi a zdalo sa mi celkom fer napisat, ze recept je z Varechy.. Autorka receptu je autorkou na vareche, bo je zrejme, ak si lepsie pozriete na nete, ze aj ona si nasla recept na inej stranke., takze o autorstve sa tu hovorit neda. Nakoniec, vacsina receptov je "odniekial" .
... A naco ta veta, nechcem utocit.... ????
svedka
Nato,lebo niektori doslova utocia aj bez priciny...Ona si nenasla recept na stranke,ona je original autorkou aj na inych strankach.
danda3
A aby som nezabudla @ajababa , vydarili sa Ti krásne a to s tou višňou je super nápad.☺
svedka
@danda3 tak to prepac,ja som citala ine,tym padom mas u mna poklonu :) Samozrejme @ajababa sa ti vydarili,tu slo len o nie zle mienenu poznamku.
ajababa
Mrzi ma cela tato diskusia. Nevedela som, ako to tu chodi.
Musela som spravit este jednu varku, bo rychlo zmizli. V kazdom pripade vdaka za recept
svedka
Keby ich mam ,,poruke,, ,hned zbastim aj za tanier :D
denyany
Vyzerajú prekrásne tie Mila guľky! Aj ja by som neodolala...:-)