prazdny

Toast ze zbytků (ale dobrých)

Olovrant

Tak takový Aprílový recept . No on to ani není recept , tak se nezlobte , je...

prazdny

Huby po grécky

Slané chuťovky

tento recept mám s knížočky RECEPTÁR JEDIEL Z HLIVY USTRIČNEJ

prazdny

Arašidky

Dezerty

Raz som mala chuť na mlsanie a keďže som bola v tom období závislá na arašidovom masle,...

prazdny

Obložený cesnakový sendvič s karamelizovanou cibuľou

Bezmäsité jedlá

Najskôr pripravíme kvások na sendvič tak, že zmiešame droždie, 150 ml vody, cukor s troškou múky...

prazdny

Višňový sorbet s limetkovou vodkou

Nápoje

Zmrzlinu necháme trochu rozpustiť a vyšľaháme ju s limetkovou vodkou. Nakoniec nastrúhame kôru z limetky.

prazdny

Štefanská hus

Hlavné jedlá

Husacie prsia umyjeme a osušíme. Nakrojíme ich, zľahka naklepeme, osolíme a okoreníme. Jablká...

prazdny

Červeno-biele jednohubky

Dezerty

Recept mi dala dnes kamoška že ked držím tú ds mám si to urobiť, lebo že aj...

prazdny

Klasická jahodová piškótka

Torty

Aj kvôli tejto dobrotke sa človek teší na leto :)

prazdny

Parené buchty

Bezmäsité jedlá

Recept som našla na internete, hľadala som buchty, ktoré budú mäkké aj na druhý deň...

prazdny

Orieškovo–jogurtový mrazený krém

Dezerty

Jogurt zmiešame s nutelou. Želatínu rozpustíme v malom množstve vlažnej vody, pridáme ju do jogurtu,...

prazdny

Figová saláma

Dezerty

Umyté figy pomelieme na mäsovom mlynčeku. Primiešame pomleté orechy, pridáme žĺtky, rum, práškový cukor...

prazdny

Tagliatelle s omáčkou pesto

Cestoviny

Bazalku a petržlenovú vňať umyjeme, osušíme a otrháme lístky zo stoniek. Pár lístkov bazalky odložíme...

prazdny

Jarná bryndzová nátierka

Šaláty

Z bryndze, nadrobno nasekanej mladej cibuľky s vňaťou a z rastlinného masla vymiešame hladkú zmes, ...

prazdny

Závan Stredomoria

Cestoviny

Receptov na cestoviny je v mnohých podobách, ale ja vám ponúkam ten môj, inšpirovaný "závanom...

prazdny

Rybací pekáč

Hlavné jedlá

Zeleninu očistíme a umyjeme.

prazdny

Knedličky z kyslého mlieka

Dezerty

Recept od starej mamy, pripravujem ked dostaneme neodolatelnu chut na nieco sladke, napriklad v nedelu...

prazdny

Rybí guláš so zemiakmi

Večera

Ryby - ja som mala pangasius- Pokrájam na kocky, osolím.

prazdny

Tekvicovo-hrušková krémová polievka

Bezmäsité jedlá

Tekvicu ošúpeme zbavíme jadierok a nakrájame na kocky, takisto aj hrušky varíme v hrnci do ktorého...

prazdny

Celozrnné crêpes

Dezerty

Tieto palacinky som našla na stránke cookingwithalia. com ale snažila som sa ich spraviť trochu zdravšie...

prazdny

Chvost morského raka (lobster tail) s romain šalátom

Hlavné jedlá

Chvost z morského raka, je dobrota z najlahodnejších. Ak si chcete u krásnej pani, ...

prazdny

Slivkový chlebíček

Koláče

Maslo rozmiešame s cukrom. Pridáme nakrájané slivky a vajcia. Nakoniec vmiešame múku a prášok do...

prazdny

Pečivko od Marianne

Bezmäsité jedlá

Mala som chuť na niečo dobré a čerstvé, bez droždia (to som nemala kúpené) a tak...

prazdny

Halloweenska kaša à la Muki

Dezerty

Halloween za dverami a tekvicová sezóna v plnom prúde. Vyskúšaj tento nutričný vynikajúci recept. Ver...

prazdny

Ovocné srdiečka

Dezerty

Tento recept som robila prvý krát. Rada kombinujem a dopĺňam recepty. Na srdiečka som použila...

prazdny

Hokaido tortilla

Bezmäsité jedlá

Na kocky nakrájanú hokaido tekvicu opekáme (ak treba jemne podlievame) na olivovom oleji, kde sme si...

prazdny

Tuniaková nátierka

Nátierky

Mňamky mňam... rýchle jednoduché a hlavne chutné :)

prazdny

Polievka z červenej šošovice a sušených marhúľ

Bezmäsité jedlá

Ideálna na chladný Valentínsky predvečer :)

prazdny

Baba ghanoush

Bezmäsité jedlá

Tento dip z baklažánu, pochádza z Egypta a je populárny aj po celom Strednom východe... môže...

prazdny

Husacie stehno na ananáse

Obed

Potrebovala som si urobiť v mrazničke miesto pre farmársku zabíjačku... tri obrovské husacie stehná mi tam zaberali...

prazdny

Grilovacia klobása s Nivou a hruškami

Bravčové mäso

Komerčný recept od šéfkuchára Mareka Orta

prazdny

Ľahký piškótový dezert - falošné Tiramisu

Dezerty

Falošné jak divá sviňa, ale výborné. A bez cesnaku. To preto, aby si...