Nie je to grilovaná pomazanka -:) to asi došlo každému, ale možno ten názov zaujme skôr a pozrie si recept, lebo táto dobrota si Zobraziť celý popisNie je to grilovaná pomazanka -:) to asi došlo každému, ale možno ten názov zaujme skôr a pozrie si recept, lebo táto dobrota si to zaslúži.
Postup
-
1
Zeleninu ugrilujeme, z papriky a paradajok stiahneme šupku a ešte teplé všetko pekne posekáme na malé časti. Do nádoby dáme mäkke maslo , soľ, korenie, pridáme zeleninu a vymiešame. Podávame na grilovanom chlebe ( hriankach) či už k mäsu grilovanému, alebo iba ako hlavný chod.
Samozrejme aj v rúre sa dá upiecť zelenina, ale nikdy to nie je ono.
Idem to robiť cez víkend,už teraz slintám -:)
Grilovali sme cez víkend, bola úžasná, je vždy iná, lebo nikdy nie je na gram rovnaké množstvo tej ktorej prísady. Nám chutí najviac vtedy, keď má maslo izbovú hustotu, teda je ľahko natierateľné. Už keď to dám do chladničky, už to nie je ono. Každému to ale môže chutť inák.
Ďakujem za pochvalu receptu, ale viac ma teší, že chutilo.
@fifipierko , ono by sa to mohlo aj zasterilizovať, čo povieš?
Neviem, či sa mi podarí niekedy to sterilizovať, lebo veľmi rýchlo sa zje -:)