Kovbojské fazolky

bohous - fotkabohous, 7. februára 2013

tento recept pochazi zmexika je vyborny

6
porcií
2 hod. minút
príprava
20min minút
na 160 °C

Suroviny

0,5 kg
0,5 kg
1 kg bez kosti
2 ks
 (alebo chili sauce hot
20dkg dkg (napr Eidam tehla)

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Fazolky nasypeme kazde zvlast do kastrolu a nechame do rana ve vode. Druhy den dame varit do zmeknuti. Cibulku nakrajime nadrobno osmahneme do zlatova pridame na kosky nakrajenej bucek nechame chvili podusit pak podlejeme vodou a nechame varit do zmeknuti.

  2. 2

    Kdyz to mame vsechno hotovy tak to nasypeme do kutchanu zamichame, nasypeme nato na strouhany syr a dame do vyhrate trouby a nechame syr rozpustit, tak aby zustal bily.

  3. 3

    Podavame teple a nakapeme si nato tabasco nebo a chili zapiji se pivem

Recept je zaradený do kategórií:
Bravčové mäso, Strukoviny, Hlavné jedlá, Obed, Večera, Dusené, Varené

Diskusia k receptu

denyany
toto je jedlo podľa gusta môjho manžela. ak bude dobrý, možno ho týmto jedlom prekvapím :-D
dodo46
@bohous
fazuľu mám veľmi rád , aj recept je super, ale keby bola fotka
malo by to väčší úspech.
radost
@bohous ...čítam tento recept-a mám veľkú chuť-za tanier odskúšať-či variť-či nevariť...kilo bôčika plus kilo fazule je pre nás veľa-to by sme týždeň jedli...no napíš:je to dobré?či výborné?
ja by som naše štipľavé papričky pridala..či..?
kuchticka
Bohousi, mne by ty kovbojske fazole chutnaly i bez bucku, stejne ho u nas koupit nedostanu. Staci na smazici se cibuli pridat uzenou papriku ( v prasku), trochu cesneku, nejake bylinky (koreni) a lahudka je hotova a zdrava.
rea1
recept sa mi páči, je to také chlapské "objemové krmivo", spravím, keď sa ohlási starší syn na návštevu (rozumej - príde sa napráskať a vyrabovať chladničku). :-))) ale najviac sa mi páči výraz kutchan (u nás kuthan), to som naposledy počula používať nagymamu, a tá dobrá duša odišla v 1988-om.
hannah22
lákal ma ten názov a nesklamal, čisto chlapské jedlo.... :))
baka123
jak to, že nedávaš habanero? Nenarástlo ti? Pýtaj od doda46, aj mňa zásobuje, ale recept fakt dobrý... :))))

bohous
nedavam habanero prtoze mamina chce tabasco habanero je proni moc silne