tento recept pochazi zmexika je vyborny
6
porcií
porcií
2 hod. minút
príprava
príprava
20min minút
na 160 °C
na 160 °C
Postup
-
1
Fazolky nasypeme kazde zvlast do kastrolu a nechame do rana ve vode. Druhy den dame varit do zmeknuti. Cibulku nakrajime nadrobno osmahneme do zlatova pridame na kosky nakrajenej bucek nechame chvili podusit pak podlejeme vodou a nechame varit do zmeknuti.
- 2
Kdyz to mame vsechno hotovy tak to nasypeme do kutchanu zamichame, nasypeme nato na strouhany syr a dame do vyhrate trouby a nechame syr rozpustit, tak aby zustal bily.
- 3
Podavame teple a nakapeme si nato tabasco nebo a chili zapiji se pivem
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
fazuľu mám veľmi rád , aj recept je super, ale keby bola fotka
malo by to väčší úspech.
ja by som naše štipľavé papričky pridala..či..?