Beef sushi
Michal Pažák
šéfkuchár reštaurácie Carnevalle v Bratislave, 18. decembra 2011
šéfkuchár reštaurácie Carnevalle v Bratislave, 18. decembra 2011
Foto: Pravda - Robert Hüttner
Postup
-
1
Pyré: Hrušky umyjeme a očistíme. Odstránime kôstky. Nakrájame na veľké kusy. Na rozpustenom masle krátko podusíme. Pridáme trochu vody, aby sa hrušky nepražili. Pridáme klinček. Keď sa voda vyparí a hrušky sú mäkké, necháme vychladnúť a rozmixujeme ponorným mixérom. Nakoniec pridáme čerstvo nastrúhaný zázvor.
- 2
Mäso nakrájame na tenké plátky a naservírujeme na tanier. Osolíme a okoreníme čerstvo namletým korením. Pomocou opaľovača na creme brullé mäso z vrchnej časti opálime.
- 3
Servírujeme s hruškovo–zázvorovým pyré a sójovou omáčkou. Posypeme čerstvou žeruchou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu