Jahňací hrebienok v rímskom hrnci

fotostano - fotkafotostano, 6. mája 2012

skúsil som jahňacinu v rímskom hrnci a je to fakt šťavnaté a veľmi chutné a vyžaduje si to veľmi málo námahy...

40 minút
príprava
2,5 -3 minút
na 110 °C

Suroviny

1 ks
1 hlavička
1 dcl




Postup

  1. 1

    jahňacie mäso si upravíme na "hrebienok" - tzn. rebierka si očistíme , aby boli bez mäsa...

  2. 2

    mäso prešpikujeme cesnakom, polejeme vínom, posypeme provensalským korením a osolíme, necháme odstáť aspoň cez noc...

  3. 3

    vložíme do vodou nasiaknutého rímskeho pekáča a pečieme 2,5 - 3 hod pri teplote 110°C, potom odkryté pri 220°c dopečieme, aby malo kôrku a farbu...

  4. 4

    podával som to so "šťouchaným bramborem" - fakt veľmi dobré...

  5. 5

    ...ospravedlňujem sa, že je to bez foto, ale nechce mi to zobrať, lebo mám fotky väčšie ako 2 MB poraďte, ako ich tam dostať...

Diskusia k receptu

enerrgizer
musíš fotky zmenšiť cez nejaký program, ja to robím cez MS Office Picture Manager.
michsamant
@fotostano na PC mas urcite Malovanie v hlavnej ponuke, ked kliknes na Start v lavom dolnom rohu. Ked si tam obrazok otvoris, mozes tam zmenit jeho velkost a ulozit ako JPG subor. Ak by si to chcel poslat v obrazkoch vysvetlene, mozem ti to poslat na mail.. teda ak chces ;)
fotostano
michsamant, budem vďačný, ak mi to pošleš vysvetlené v obrázkoch alebo polopatisticky...dík




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia