Foto: lilianne9
Šiel na oslavu narodenín prastrýka a všetci si pochutnali. Klasická New Yorkská torta s ešte výraznejšou chuťou.
14
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
80 minút
na 160 °C
na 160 °C
Suroviny
3 balíčky |
|
80 g |
|
250 ml |
|
250 g |
|
100 g |
|
50 g |
|
1 ks |
|
2 ks |
|
100 g |
|
1 balíček |
|
4 PL |
|
Na ozdobenie: | |
50 g |
|
1 PL |
|
50 g |
|
Postup
-
1
Zo sušienok a masla si rozrobíme hmotu, ktorú natlačíme na dno a boky formy. Tento korpus dáme na 10 minút zapiecť do rúry.
- 2
Smotanu, tvaroh a mascarpone vyšlaháme s vajíčkami. Potom primiešame cukor, roztopenú čokoládu, rozpučený banán a múku. Celé to vylejeme do formy a pečieme pri 160 stupňoch 1 hodinu 20 minút.
- 3
Cheesecake polejeme rozpustunou bielou čokoládou s trochou oleja a jahodamy nakrájanými na plátky. Necháme stuhnúť v chladničke aspoň hodinu.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu