Jahodová pena s pusinkami
Silvia Vargová
cukrárka hotela Danubia Gate v Bratislave, 31. mája 2015
cukrárka hotela Danubia Gate v Bratislave, 31. mája 2015
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
90 minút
na 120 °C
na 120 °C
Postup
-
1
Snehové pečivo: Bielky vyšľaháme s cukrom, na plech dáme papier na pečenie, lyžicou spravíme malé čiapočky a upečieme ich pri teplote 120 °C.
- 2
Hotové snehové pečivo necháme vychladnúť, nalámeme ho do pohárov a poukladáme naň na menšie kúsky pokrájané jahody.
- 3
Šľahačku vyšľaháme tak, aby bola pevná a do nej pridáme druhú polovicu jahôd. Naplníme ňou poháre a dozdobíme rôznym drobným ovocím.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu