2
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
Suroviny
1 ks |
|
1 ks |
|
|
|
|
|
30 g |
|
250 g |
|
200 g |
|
2 lyžice |
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Šalát umyjeme a nakrájame ho na rezančeky. Jablko zbavené jadrovníka nakrájame na malé kúsky, pokvapkáme ich citrónovou šťavou a trochu pocukrujeme.
- 2
Zmiešame ich najprv so sušeným ovocím pokrájaným na kúsky a potom so šalátom. Pečené mäso a tvrdý syr nakrájame na kúsky a tiež pridáme do šalátu.
- 3
Nakoniec vmiešame vypečenú šťavu, podľa chuti osolíme a šalát posypeme vlašskými orechmi
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu
Zatiaľ 0 komentáre