Pasta s pečeňou a šampiňónmi

archaa - fotkaarchaa, 21. novembra 2012
Pasta s pečeňou a šampiňónmi
Foto: archaa
2
porcie
15 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

400 g (pasta)
100 g
1 ks
200 g čerstvé
150 g
4 ks
100 g
6 PL
 čerstvé (pár lístkov)
60 g strúhaný
2 PL nasekaná




Postup

  1. 1

    Maslo roztopíme v panvici a do sklovita na ňom opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu a šunku, pridáme očistené a nakrájané huby a necháme pár minút spolu dusiť. Medzitým si nakrájame pečienku a paradajky. Všetko pridáme do panvice, zalejeme vínom, necháme prejsť varom, osolíme, okoreníme a pridáme šalviové lístky.Ešte pár minút podusíme, ale nie príliš dlho, pečienka by mala byť vo vnútri troška ružová.

  2. 2

    Pastu uvarenú al dente pridáme do panvice, odstavíme a premiešame. Na tanieri posypeme parmezánom a petržlenovou vňaťou.

    Pasta s pečeňou a šampiňónmi - obrázok 2

Diskusia k receptu

rea1
nuž, móda je móda ale u nás sa aj tak stále hovorí cestoviny.
archaa
:DDD, rea, tak či onak, hlavne že sa dobre napapáme no nie?




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia