Tuniak v paprikovej kôrke
Michal Vajda
šéfkuchár reštaurácie HU:MAN v Žiline, 7. marca 2017
šéfkuchár reštaurácie HU:MAN v Žiline, 7. marca 2017
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
4 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Do mixéra vložíme hriankový chlieb, pomarančovú kôru, kurkumu, papriku rubino, soľ a korenie. Všetko spolu zmixujeme a v pripravenej strúhanke obalíme tuniaka.
- 2
Tuniaka položíme na rozpálenú panvicu s olivovým olejom a z oboch strán opekáme 2 minúty. Z nakrájaných uhoriek, mangového pyré, koriandra a čili pripravíme salsu.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu