Tuniak v paprikovej kôrke

Michal Vajda
šéfkuchár reštaurácie HU:MAN v Žiline, 7. marca 2017 13:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Tuniak v paprikovej kôrkeFoto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
5 min
príprava
4 min
tepelná úprava

Suroviny

TIP: Séria kuchárskych kníh z Varecha.sk za zvýhodnenú cenu

Postup prípravy

  1. 1

    Do mixéra vložíme hriankový chlieb, pomarančovú kôru, kurkumu, papriku rubino, soľ a korenie. Všetko spolu zmixujeme a v pripravenej strúhanke obalíme tuniaka.

  2. 2

    Tuniaka položíme na rozpálenú panvicu s olivovým olejom a z oboch strán opekáme 2 minúty. Z nakrájaných uhoriek, mangového pyré, koriandra a čili pripravíme salsu.

Recept je zaradený do tagov:


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist