Tuniak v paprikovej kôrke

Michal Vajda
šéfkuchár reštaurácie HU:MAN v Žiline, 7. marca 2017
Tuniak v paprikovej kôrke
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
5 minút
príprava
4 minút
tepelná úprava

Suroviny

640 g
200 g
200 g
20 g
5 g
100 g
200 ml
10 g
100 ml




Postup

  1. 1

    Do mixéra vložíme hriankový chlieb, pomarančovú kôru, kurkumu, papriku rubino, soľ a korenie. Všetko spolu zmixujeme a v pripravenej strúhanke obalíme tuniaka.

  2. 2

    Tuniaka položíme na rozpálenú panvicu s olivovým olejom a z oboch strán opekáme 2 minúty. Z nakrájaných uhoriek, mangového pyré, koriandra a čili pripravíme salsu.

Diskusia k receptu

tinelisa
Ahoj. Vyzerá to dobre a môže to tak aj chutiť. Vždy pripravím niečo, čo mi padne do "oka", takže najbližší víkend nemusím rozmýšľať, čo navariť. Ďakujem. :)))




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia