Komentáre najnovšie

Pridaj diskusiu
sima33
„Domáca Lučina (fotorecept)”
Ja robím len z bieleho jogurtu a tam ľubovoľne pridávam či pažítku, soľ alebo cesnak, medvedí cesnak a podobné koreniny... Nechám v chladničke odkvapkať aj 24 hod.ak je treba..., optimálne stačí 8-12 hodín.
tomeska
„Swiss krem”
Prešla som hodne rcp na youtub na tento krém a všetky boli s žltkavým nádychom. Čisto biely je len bez masla, A áno, maslo treba šl'ahat' dlho aby zbelelo. A potom tiež dobre drží tvar,Maslo si možeš vyšl'ahat' aj samostatne a potom pridávat' k snehu a šl'ahat' ešte ďalej pár minút. A ešte dotaz: tvoje mixovat' = mixovat' ,alebo šl'ahat'?????
hubka67
„Tukožrútska polievka”
Tak zvládla som to aj ja dnes šiesty deň v minulosti som sa o to pokúšala a nevyšlo to tá vôňa polievky už na 3tí deň nešla a teraz sa na ňu teším ešte zajtrá a možno si ju ešte uvarím .