Komentáre najnovšie
Pridaj diskusiuDiskusie
- Lidka1: Rastlinná šľahačka 0 zatiaľ bez komentárov
- Kjuraj: Kypriaci prášok 1 najnovší komentár 14. apríla 2025
- Lukash: Ako na dobrý šošovicový prívarok? 1 najnovší komentár 11. apríla 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 338 najnovší komentár včera 18:08
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2025 367 najnovší komentár 1. apríla 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 338 najnovší komentár včera 18:08
- Valeri: Ako na zvýšený cholesterol ? 42 najnovší komentár včera 15:11
- Yanco: Ako upiecť jaternicu 7 najnovší komentár 16. apríla 2025
- Kjuraj: Kypriaci prášok 1 najnovší komentár 14. apríla 2025
- Lukash: Ako na dobrý šošovicový prívarok? 1 najnovší komentár 11. apríla 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 174 najnovší komentár včera 18:08
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Zapekaná bravčová panenka v slaninke VIDEO
-
Zábavný spôsob, ako farbiť vajíčka. Skúste túto metódu s kypriacim práškom a octom VIDEO
-
Krémové kuracie karí pečené v rúre VIDEO
-
Nepečený cheesecake à la dubajská čokoláda VIDEO
-
Tvarohová vianočka bez kysnutia VIDEO
-
Pudingovo-šľahačkové poháre s likérom a čokoládou VIDEO
-
Vajíčkové kvetinky VIDEO
-
Veľkonočná plnka: Zistite, čo všetko do nej môžete dať, aj ako ju upiecť pekne nadýchanú a šťavnatú
-
Víkendové pečenie: 11 receptov na vynikajúce koláče s kyslou smotanou
-
Jednoduché a predsa výborné: 10x lekvárové taštičky. Pečie ich aj herečka Eva Pavlíková, vyskúšajte aj jej recept
-
11 receptov na veľkonočné rolády: Krásne na pohľad, lahodné na jazyku. A prezliecť do nich môžete aj známe zákusky!
-
Čokoládová, kokosová, karamelová aj mrkvová: 9 receptov na veľkonočnú tortu. Jedna vám vystačí na celé sviatky
-
Sýty prívarok: 9x zemiaky nakyslo. Perfektne ladia so špekáčikom, s fašírkou ale aj pečenou krkovičkou
-
Pestré farby a lahodná chuť: 9x vajíčková tlačenka, chuťovka ako stvorená na veľkonočné pohostenie
Zabudla som na posekanú mrkvu a provensálske korenie, aj to tam je.
existuje v tomto prípade iný liečebný postup alebo môžu pomôcť aj očné kvapky?
mas mudreho kamarata :-)
Som rada, ze vam chutilo a dakujem za peknu odozvu a lakave foto, tusim si smotanu vylepsila kaparami, dobry napad, mas pochvalu :-)
“Stoganoff podľa Koko” recept od @afataga (zo včera obeda zostala roštenka/Entrecote) a špenátové špécle (tie zostali zo včerajšej večere, lebo som ich zase urobila za vajdlín).
Prajem nám všetkým pekné popoludnie 😊
Ďakujem, podaril sa na 1*. Aj s tým pivom máš pravdu. Môj kamarát (inak veľký gurmán) tvrdí, že najhoršia kombinácia je “teplé pivo a studené párky” 😂
Afi, ďakujem za recept. Aj keď to už je pekných pár rôčkov čo si ho uverejnila, ako vidíš, na atraktivite mu to neubralo.
No vidis, my mame radi medium rare, ako ty vravis - krvavy :-). Nech sa ti strogi podari,
hnusnejsie ako teple uhorky je snad uz len teple pivo :-)
Děkuji za komenty a fotečky. Tyjo, máte dobrou tradici, zimní balkónování musí být fajn, zvlášť když jsou na stole dobroty. Přesto bych tam dlouho nevydržela, jsem teplomil.
Děkuji za koment a fotečky, malý fotbalista byl jistě spokojený a šťastný. Jsi šikulka, moc pěkný a dobrý dort! Kopačky jsou velmi autentické!
Pekné Antipastové balkónové posedenie. Pri mínusových teplotách na terase uprednostňujem varené víno a nohy v teple 😂
Maj pekný deň
Lidé jsou zvláštní tvorové, dělají nepochopitelné věci.
Ahoj Afi! Áno, máš pravdu. Bol prepečený tak, že vnútri bol ešte ružový. Ale hlavne bol dobrý, krájal sa ako maslo. Je to o tých preferenciách. Ja nemám rada krvavé steaky, ale tatarák milujem 😊
Práve pozerám Tvoj “Stroganoff podľa Koko”. Zostala mi zo včera časť z tej roštenky a aj šampióny mám. Páči sa mi, lebo tam nie sú uhorky. Teplé uhorky neznášam. Zdieľam Tvoj názor, že je málo hnusnejších vecí ako teplé uhorky 😂
A tá diskusia pod receptom je tiež veľmi zábavná. Prajem Ti pekný deň 😘
Oslávenec musel mať veľkú radosť. Vidieť, že si si dala záležať.
skoda, ze nevidno ako je prepeceny, mne sa zda trochu moc, ale kazdy mame ine preferencie
...my "balkonujeme" aj pri mínusových teplotách 🙂😋
... večerná "Antipasta" pripravená na balkónové posedenie...