Falošný segedínsky guláš
Foto: Danda3Falošný segedínsky guláš Prečo falošný? Pretože vo svojej kuchyni väčšinou používam kuracie mäso a niekedy ho úplne nahradím strukovinami.
Falošné likérové tiramisu
Foto: Zuzlik0402Falošné likérové tiramisu Pre tých, čo si netrúfajú robiť so surovými vajíčkami a nemajú ani mascarpone.
Falošná „treska“
Foto: Marienka44Falošná „treska“ Treska, v ktorej je namiesto ryby tvaroh.
Falošné fašírky
Foto: NamarieFalošné fašírky Vraj chutia na nerozoznanie od tých klasických - mäsových. Aké je ich tajomstvo?
Falošný španielsky vtáčik (fotorecept)
Foto: Alexandra20Falošný španielsky vtáčik Hovädzie mäso je zdĺhavé na prípravu, takže španielskeho vtáčika pripravujem z bravčového mäsa a nerobím rolky, ale pokrájam mäsko na kocky, je to oveľa rýchlejšie hotové.
ANKETA: Robíte aj vy rôzne falošné variácie na známe recepty?
Diskusia k článku