Na stránkach prílohy Varecha sa dozviete, ako urobiť chutné jedlá z morčacieho mäsa podľa overených receptov z portálu Varecha.sk. Na 8 stranách v nej nájdete recepty napríklad na morčacie prsia v omáčke z výpeku, pečené morčacie stehno s hubovou príchuťou či na lazane s mletým morčacím mäsom. Dozviete sa aj, aký je rozdiel medzi kuracím a morčacím mäsoma tipy na jeho správnu prípravu.Svoj recept pridá v tradičnom fejtóne aj známy vinár a náruživý gastronóm Fedor Malík. A potešia vás aj inšpirácie z mesačníka Varecha a TV Varecha.
Tieto recepty na chutné jedlá z morčaciny nájdete vo Vareche
- Morčacie prsia v omáčke z výpeku
- Pečené morčacie stehno s hubovou príchuťou
- Lazane s mletým morčacím mäsom
- Krehké jogurtové rezne so smotanovými dollar chips
- Morčacie paleo fašírky s cuketou a hubami
- Rolované pečené morčacie prsia plnené šunkou
- Morčacie stehno na víne s guľkami plnenými červenou kapustou
- Pečené morčacie fašírky s tvarohovo–zemiakovými guľkami
- Morčacia tikka masala
Prílohu Varecha nájdete v piatok 10. októbra v denníku Pravda
* * *
Príloha Varecha vychádza ako súčasť piatkového vydania denníka Pravda
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovou prílohou Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla a ďalšími prílohami.Predplatné piatkovej Pravdy
* Denník Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné - piatkové rozšírené vydanie s prílohami Varecha, Víkend, Krížovky...




Diskusia k článku