Foto: gitka194
Spôsob prípravy je veľmi jednoduchý a nenáročný na suroviny. Pochutí si na ňom nejeden mlsný jazýček. :-)
porcií
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
V mixéri vyšľaháme pečienku a postupne pridáme ostatné prísady /vajíčka, smotana, vegeta + tuk - kačací alebo husací príp. bravčový/. Pred tým ako pridáme tuk, necháme si ho roztopiť a následne trochu ochladiť, aby bol tekutý a nie horúci.
- 2
Zmes rozdelíme rovnomerne do dvoch mikroténových sáčkov, ktoré uviažeme volnejšie, lebo zmes pri varení zväčší objem.
- 3
Sáčky so zmesou vložíme do studenej vody a necháme zovrieť. Znížime teplotu na nižší stupeň a pomaly varíme 2 hodiny.
- 4
Hotovú pečienku vyberieme na tanier a podľa chuti môžeme podávať za tepla aj za studena.Dobrú chuť :-)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
varecha.pravda.sk/recepty/kacacia-pasteta-ako-foie-gras-s...
= uhorka, dnes 08:25
Vážena p.Gitka na tú falošnú hus.pečen da sa použiť aj
kuchta,ďakujem za odpoveď ==
varecha.pravda.sk/diskusie/otazka/5436-forum.html...
veľmi odporúčam.