Recepty, kde je črevá
Domáce jaternice
„Hurky“ nemajú byť plané, a aby to tak nebolo, netreba šetriť mäsom, malo by...
Oščadnicke bochorka
Toto jedlo sa v mojom detstve robilo na jesen v čase zabijačok, s bratrancom sme sa olizovali...
Baranie klobásy
postup prípravy: baranie mäso zo stehna ale aj mastného pomelieme na mlynčeku na mäso použiť jemné oká...
Kuracie prsia v negližé
Bez prílohy, može sa použiť, pri 90 DD, alebo pri delenej strave...
Maďarská konská saláma Kasy - kozácka domáca saláma
Aj ked očakávam protichodné reakcie, rozhodla som sa tento recept vložiť, jednak preto, že...
Csabai kolbász - čabajská klobása
Po klobáskach sa ideme utlcť, najmä po tých pikantných madarského typu, a o čabajke ani...
Domáce klobásky
ošupeme si cesnak, pomelieme maso, my sme mleli na 22 mlynceku :)) zamiešame so vsetkymi...
Hurky a grejzupa
Pridávam recept na (pre mňa) niečo vynikajúce a keďže nie vždy sa dajú zohnať všetky potrebné suroviny,...
Liptovské zemiakové šialence
Očistíme cibuľu, pokrájame ju na drobno a na masti opečieme do sklovita. Očistíme zemiaky, ...
Gója
... raz som góju jedol a bola perfektná (oni (rómovia)vedia, čo je dobré)... pôvodný recept...
Pestro korenené klobásky
Mäso zomelieme najemno a dáme do hlbšej misy. Pridáme soľ, čierne korenie, cesnak, ...
Domáca klobása so žemľou
Mäso zomelieme, pridáme žemle namočené v mlieku a vytlačené, soľ, korenie, postrúhanú citrónovú...
Ozajstná domáca klobása
Mäso zomelieme na väčšie kusy, pridáme koreniny, soľ a 200 ml vody.
Papriková klobása
Mäso nakrájame na väčšie kocky, osolíme, premiešame s rozotreným cesnakom a necháme stáť 4 –...
Francúzske biele jelítka
Mäso a slaninu dôkladne povaríme, až kým sa z mäsa začnú oddeľovať kosti a chrupavky a...
Moravské jaternice
Bravčovú hlavu uvaríme, vykostíme a pokrájame na kocky. Kože uvaríme osobitne domäkka. Uvarené kože
a...
Domáce jaternice
Mäso voľne varíme, nie celkom domäkka. Pľúca zas varíme tak, aby boli dosť mäkké....
Pečené ryžové jaternice
Bravčovú hlavu, pľúca a pečeň umyjeme a dáme variť, pečeň varíme 20 minút. Mäkké...
Dotur
Je to jednoduché denné jedlo Kalmyckých pastierov. Je ťažko povedať, či je dotur hustá...
Domáce jaternice
„Hurky“ nemajú byť plané, a aby to tak nebolo, netreba šetriť mäsom, malo by...
Oščadnicke bochorka
Toto jedlo sa v mojom detstve robilo na jesen v čase zabijačok, s bratrancom sme sa olizovali...
Baranie klobásy
postup prípravy: baranie mäso zo stehna ale aj mastného pomelieme na mlynčeku na mäso použiť jemné oká...
Kuracie prsia v negližé
Bez prílohy, može sa použiť, pri 90 DD, alebo pri delenej strave...
Maďarská konská saláma Kasy - kozácka domáca saláma
Aj ked očakávam protichodné reakcie, rozhodla som sa tento recept vložiť, jednak preto, že...
Csabai kolbász - čabajská klobása
Po klobáskach sa ideme utlcť, najmä po tých pikantných madarského typu, a o čabajke ani...
Domáce klobásky
ošupeme si cesnak, pomelieme maso, my sme mleli na 22 mlynceku :)) zamiešame so vsetkymi...
Hurky a grejzupa
Pridávam recept na (pre mňa) niečo vynikajúce a keďže nie vždy sa dajú zohnať všetky potrebné suroviny,...
Liptovské zemiakové šialence
Očistíme cibuľu, pokrájame ju na drobno a na masti opečieme do sklovita. Očistíme zemiaky, ...
Gója
... raz som góju jedol a bola perfektná (oni (rómovia)vedia, čo je dobré)... pôvodný recept...
Pestro korenené klobásky
Mäso zomelieme najemno a dáme do hlbšej misy. Pridáme soľ, čierne korenie, cesnak, ...
Domáca klobása so žemľou
Mäso zomelieme, pridáme žemle namočené v mlieku a vytlačené, soľ, korenie, postrúhanú citrónovú...
Ozajstná domáca klobása
Mäso zomelieme na väčšie kusy, pridáme koreniny, soľ a 200 ml vody.
Papriková klobása
Mäso nakrájame na väčšie kocky, osolíme, premiešame s rozotreným cesnakom a necháme stáť 4 –...
Francúzske biele jelítka
Mäso a slaninu dôkladne povaríme, až kým sa z mäsa začnú oddeľovať kosti a chrupavky a...
Moravské jaternice
Bravčovú hlavu uvaríme, vykostíme a pokrájame na kocky. Kože uvaríme osobitne domäkka. Uvarené kože a...
Domáce jaternice
Mäso voľne varíme, nie celkom domäkka. Pľúca zas varíme tak, aby boli dosť mäkké....
Pečené ryžové jaternice
Bravčovú hlavu, pľúca a pečeň umyjeme a dáme variť, pečeň varíme 20 minút. Mäkké...
Dotur
Je to jednoduché denné jedlo Kalmyckých pastierov. Je ťažko povedať, či je dotur hustá...