črevá

Recepty, kde je črevá

prazdny

Domáce jaternice

Bravčové mäso

„Hurky“ nemajú byť plané, a aby to tak nebolo, netreba šetriť mäsom, malo by...

prazdny

Oščadnicke bochorka

Hlavné jedlá

Toto jedlo sa v mojom detstve robilo na jesen v čase zabijačok, s bratrancom sme sa olizovali...

prazdny

Baranie klobásy

Večera

postup prípravy: baranie mäso zo stehna ale aj mastného pomelieme na mlynčeku na mäso použiť jemné oká...

prazdny

Kuracie prsia v negližé

Bravčové mäso

Bez prílohy, može sa použiť, pri 90 DD, alebo pri delenej strave...

prazdny

Maďarská konská saláma Kasy - kozácka domáca saláma

Večera

Aj ked očakávam protichodné reakcie, rozhodla som sa tento recept vložiť, jednak preto, že...

prazdny

Csabai kolbász - čabajská klobása

Bravčové mäso

Po klobáskach sa ideme utlcť, najmä po tých pikantných madarského typu, a o čabajke ani...

prazdny

Domáce klobásky

Bravčové mäso

ošupeme si cesnak, pomelieme maso, my sme mleli na 22 mlynceku :)) zamiešame so vsetkymi...

prazdny

Hurky a grejzupa

Bravčové mäso

Pridávam recept na (pre mňa) niečo vynikajúce a keďže nie vždy sa dajú zohnať všetky potrebné suroviny,...

prazdny

Liptovské zemiakové šialence

Bezmäsité jedlá

Očistíme cibuľu, pokrájame ju na drobno a na masti opečieme do sklovita. Očistíme zemiaky, ...

prazdny

Gója

Bravčové mäso

... raz som góju jedol a bola perfektná (oni (rómovia)vedia, čo je dobré)... pôvodný recept...

prazdny

Pestro korenené klobásky

Hovädzie mäso

Mäso zomelieme najemno a dáme do hlbšej misy. Pridáme soľ, čierne korenie, cesnak, ...

prazdny

Domáca klobása so žemľou

Bravčové mäso

Mäso zomelieme, pridáme žemle namočené v mlieku a vytlačené, soľ, korenie, postrúhanú citrónovú...

prazdny

Ozajstná domáca klobása

Bravčové mäso

Mäso zomelieme na väčšie kusy, pridáme koreniny, soľ a 200 ml vody.

prazdny

Papriková klobása

Bravčové mäso

Mäso nakrájame na väčšie kocky, osolíme, premiešame s rozotreným cesnakom a necháme stáť 4 –...

prazdny

Francúzske biele jelítka

Bravčové mäso

Mäso a slaninu dôkladne povaríme, až kým sa z mäsa začnú oddeľovať kosti a chrupavky a...

prazdny

Moravské jaternice

Bravčové mäso

Bravčovú hlavu uvaríme, vykostíme a pokrájame na kocky. Kože uvaríme osobitne domäkka. Uvarené kože a...

prazdny

Domáce jaternice

Bravčové mäso

Mäso voľne varíme, nie celkom domäkka. Pľúca zas varíme tak, aby boli dosť mäkké....

prazdny

Pečené ryžové jaternice

Bravčové mäso

Bravčovú hlavu, pľúca a pečeň umyjeme a dáme variť, pečeň varíme 20 minút. Mäkké...

prazdny

Dotur

Hlavné jedlá

Je to jednoduché denné jedlo Kalmyckých pastierov. Je ťažko povedať, či je dotur hustá...