Údený pstruh
Údený pstruh

Údený pstruh s letným šalátom

Ivan Klčovský
šéfkuchár Wellness Hotela Chopok v Demänovskej doline, 16. júla 2021
Údený pstruh s letným šalátom
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
20 minút
príprava

Suroviny

4 filety
1 ks
160 g mix
1 ks
4 ks
100 g
1 ks
150 g
20 g mix

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Na začiatku pripravíme dresing na šalát – z citrónovej šťavy, olivového oleja, zo soli, z korenia, byliniek nasekaných na jemno, ktoré zľahka prešľaháme.

  2. 2

    Do takto pripraveného dresingu vložíme mrkvu nakrájanú na rezance a miešaný listový šalát.

  3. 3

    Šampiňóny ugrilujeme, melón nakrájame.

  4. 4

    Na každý tanier dáme grilovaný šampiňón, šalát, pridáme ovocie a kúsky vykostenej filety z údeného pstruha.

Diskusia k receptu