Údený pstruh s letným šalátom
Ivan Klčovský
šéfkuchár Wellness Hotela Chopok v Demänovskej doline, 16. júla 2021
šéfkuchár Wellness Hotela Chopok v Demänovskej doline, 16. júla 2021

Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
Suroviny
4 filety |
|
1 ks |
|
160 g mix |
|
1 ks |
|
4 ks |
|
100 g |
|
1 ks |
|
|
|
|
|
150 g |
|
20 g mix |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Na začiatku pripravíme dresing na šalát – z citrónovej šťavy, olivového oleja, zo soli, z korenia, byliniek nasekaných na jemno, ktoré zľahka prešľaháme.
- 2
Do takto pripraveného dresingu vložíme mrkvu nakrájanú na rezance a miešaný listový šalát.
- 3
Šampiňóny ugrilujeme, melón nakrájame.
- 4
Na každý tanier dáme grilovaný šampiňón, šalát, pridáme ovocie a kúsky vykostenej filety z údeného pstruha.
Tiež Údený pstruh:
Zaujímavé video z archívu TV Varecha
Tipy na články
Ďalšie recepty
- 2
Diskusia k receptu