Údený pstruh s letným šalátom
Ivan Klčovský
šéfkuchár Wellness Hotela Chopok v Demänovskej doline, 16. júla 2021
šéfkuchár Wellness Hotela Chopok v Demänovskej doline, 16. júla 2021
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Na začiatku pripravíme dresing na šalát – z citrónovej šťavy, olivového oleja, zo soli, z korenia, byliniek nasekaných na jemno, ktoré zľahka prešľaháme.
- 2
Do takto pripraveného dresingu vložíme mrkvu nakrájanú na rezance a miešaný listový šalát.
- 3
Šampiňóny ugrilujeme, melón nakrájame.
- 4
Na každý tanier dáme grilovaný šampiňón, šalát, pridáme ovocie a kúsky vykostenej filety z údeného pstruha.
Tiež Údený pstruh:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu