Sójové ragú so zeleninou a s hubami

František Košuda
šéfkuchár Wellness hotela Patince**** v Patinciach, 23. februára 2017
Sójové ragú so zeleninou a s hubami
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
15 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

100 g
1 ks
1 ks
1/2 hlávky
1 ks
100 g (alebo šampiňóny)
400 ml
1 ks
Marináda:
1 ks
1 PL
2 PL
1 PL
2 ČL
2 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Sójové kocky povaríme vo vývare 10 minút. Scedíme a z kociek vyžmýkame vodu.

  2. 2

    Marináda: Všetko spolu zmiešame. Pridáme sójové mäso a necháme odležať.

  3. 3

    Do rozpáleného oleja pridáme čili papričku a opražíme ju. Potom pridáme sójové mäso, nakrájanú zeleninu a huby. Všetko opražíme, pridáme kokosové mlieko a povaríme. Ochutíme soľou a korením.

Diskusia k receptu


Zatiaľ 2 komentáre
Ham :) Len vymeniť sójové kocky za mäso a bude to dobré.