Sójové ragú so zeleninou a s hubami

František Košuda
šéfkuchár Wellness hotela Patince**** v Patinciach, 23. februára 2017 8:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Sójové ragú so zeleninou a s hubamiFoto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
15 min
príprava
15 min
tepelná úprava

Suroviny

100 g
1 ks
1 ks
1/2 hlávky
1 ks
100 g (alebo šampiňóny)
400 ml
1 ks
Marináda:
1 ks
1 PL
2 PL
1 PL
2 ČL
2 PL
TIP: Séria kuchárskych kníh z Varecha.sk za zvýhodnenú cenu

Postup prípravy

  1. 1

    Sójové kocky povaríme vo vývare 10 minút. Scedíme a z kociek vyžmýkame vodu.

  2. 2

    Marináda: Všetko spolu zmiešame. Pridáme sójové mäso a necháme odležať.

  3. 3

    Do rozpáleného oleja pridáme čili papričku a opražíme ju. Potom pridáme sójové mäso, nakrájanú zeleninu a huby. Všetko opražíme, pridáme kokosové mlieko a povaríme. Ochutíme soľou a korením.

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist