Sójové ragú so zeleninou a s hubami
František Košuda
šéfkuchár Wellness hotela Patince**** v Patinciach, 23. februára 2017
šéfkuchár Wellness hotela Patince**** v Patinciach, 23. februára 2017
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
100 g |
|
1 ks |
|
1 ks |
|
1/2 hlávky |
|
1 ks |
|
100 g (alebo šampiňóny) |
|
400 ml |
|
|
|
|
|
|
|
1 ks |
|
|
|
Marináda: | |
1 ks |
|
1 PL |
|
2 PL |
|
1 PL |
|
|
|
|
|
2 ČL |
|
2 PL |
|
Postup
-
1
Sójové kocky povaríme vo vývare 10 minút. Scedíme a z kociek vyžmýkame vodu.
- 2
Marináda: Všetko spolu zmiešame. Pridáme sójové mäso a necháme odležať.
- 3
Do rozpáleného oleja pridáme čili papričku a opražíme ju. Potom pridáme sójové mäso, nakrájanú zeleninu a huby. Všetko opražíme, pridáme kokosové mlieko a povaríme. Ochutíme soľou a korením.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu