Fašírky s čubricou a zemiakovou kašou
Máme radi fašírky na akýkoľvek spôsob. Dostala som z Bulharska korenie čubricu a pripravila som ich...
Sezamové tofu kocky
Recept z mojej najobľúbenejšej vegetariánskej kuchárky The Essential Vegetarian Cookbook.
Rebarborový koláč s jahodami
Tento recept som našla na stránke najrecepty. sk pred dvoma rokmi a keďže máme v našej záhrade...
Jahodová Bublanina
Suroviny spolu zmiešame a vylejeme na vopred pripravenú plech (vymastený a pomúčený). Pokladieme ovocie. Dáme...
De la Lel
Tento recept som vymyslela ja pretože som sa nudila a tak som použila skoro všetko s chladničky...
Čokoládovo- jahôdkový koktail
Pripravíme si suroviny - mlieko, horkú čokoládu, jahody a cukor.
Jednoduché krevety na cesnaku
Ideálne na ľahkú večeru vo dvojici (keď deti spia) hihi... tieto malé potvorky...
Osviežujúca ľadová káva na leto
V horúcich jarných a letných dňoch pijem studenú ľadovú kávu, ktorá osvieži a zaženie smäd...
Jahodovo-tvarohový koktail
Keďže je jahodová sezóna a ako som si všimla je tu jahodových koktailov ako maku a ja...
Jahôdkový koktail
Na jahodový kokteil som chodievala v Bratislave do mliečneho baru-stál 5kčs asi 3dcl pohár, ani neviem či...
Marhuľový koktail
Najskôr si z ľadu urobíme triešť v mixeri a odoberieme za 2pl do pohára v ktorom budeme...
Jahodový koktail
V mixeri sme si urobili z kociek ľadu triešť a časť sme dali do pohára v ktorom...
Jarný paradajkový šalát s čerstvým ovčím syrom
Tento šalát rada pripravujem na konci jari, ked sú už dni veľmi horúce a dobre padne...
Vyprážaná pečeň v pikantnom cestíčku s opekanými novými zemiakmi
Pečeň - mala som bravčovú, som obalila v pikantnom cestíčku, strúhanke a potom som ju...
Čučoriedkové muffiny
Tento recept mám od kamarátky, ktorá miluje muffiny na všetky spôsoby. Z uvedeného množstva pripravíte...
Čínske kuracie rezančeky
klasické marinované superrýchle mäsko... Pri tomto jedle platí že menej je niekedy viac, tým mám na...
Čerešňová pochúťka
Urobíme si klasické palacinkové cesto, rozmixovaním všetkých ingrediencií necháme si len kvapku oleja na prvú palacinku...
Čína z býčích žliaz
Dovolím si přidat recept, který je pouze z mé hlavy. Zatracovaná i vychvalovaná surovina je...
Jarné karfiolové rezne
Toto jedlo robievam z prvého jarného karfiolu, ktorý rozoberiem na ružičky, uvarím do mäkka, ...
Nové zemiaky s petržlenovou vňaťou a cibuľkou
Na jar robievam tieto chutné nové zemiaky, ktoré najprv obvarím v osolenej vode 10 minút, ...
Vyprážaný syr ktorý nikdy nevytečie
Mne syr vždy vytečie. Môžem ho obaliť aj 5krát ... Keď videla stará mama moje zúfalstvo,...
Gnocchi al gorgonzola alebo gnocchi s gorgonzolovou omáčkou
Gorgonzola je syr veľmi silnej chute a vône, človek musí byť trochu otvorenejší netradičným vnemom na...
Zelená špargľa s parmezánovo-citrónovým maslom
Inšpirácia z časopisu - a ľahká a chutná večera bola o chvíľu na stole:)