Nepečená jogurtová torta

milulu - fotkamilulu, 18. septembra 2011

Tento recept je obmenou klasickej smotanovej torty, ide iba o zmenu surovín ale výsledok prekvapí a poteší, moji chlapi ju milujú a čo je Zobraziť celý popisTento recept je obmenou klasickej smotanovej torty, ide iba o zmenu surovín ale výsledok prekvapí a poteší, moji chlapi ju milujú a čo je najlepšie je veľmi rýchlo hotová!

8
porcií
20 minút
príprava

Suroviny

1 bal. (veľké balenie)
4 ks, - 125 ml
2 ks
300 ml na šľahačku
4 čl - podľa chuti
 na ozdobu




Postup

  1. 1

    Do tortovej formy naukladáme na dno piškóty.

  2. 2

    Vymiešame práškovú šľahačku podľa návodu s mliekom a pridáme cukor podľa chuti, zmiešame s dvoma jogurtami a natrieme na piškóty.

  3. 3

    Postup ešte raz zopakujeme a po rozotretí posypeme postrúhanou čokoládou. Odložíme do chladničky a po vychladení podávame. Dobrú chuť!

Diskusia k receptu

diabambulka
fíha aj s joogutami to stuhne , asi musia byť nejaké smotanové, môžeš mi prosím napísať s akými máš dobrú skúsenosť? vyskúšam, myslím že je to celkom dobrá varianta dezertíku. U nás doma majú chlapi veru najradšej studené torty, teda hlaavne tatino :-) ďakujem
evanaaa
Toto sa mi páči a keďže, čo sa týka jogurtov namám moc na výber - kupujem len ( väčšinou) Jogobella light, so sladidlom, fruktózou a zníženým obsahom tuku, tak by sa snáď podarilo. Vyskúšam, len ešte dia piškóty potrebujem.
milulu
diabambulka, používam jogurty z Tesca, ovocné, nie sú drahé, sú chuťovo dobré a myslím, že aj slovenského pôvodu. V kombinácii so šľahačkou vznikne viac-menej penová konzistencia. Nám chutí...




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia