Foto: diabambulka
Prečo Jožkove a nie Ferkove či Paľkove? Lebo plnku si vymyslel jeden náš dobrý kamarát Jožko a sú fakt výborné a tak som si Zobraziť celý popisPrečo Jožkove a nie Ferkove či Paľkove? Lebo plnku si vymyslel jeden náš dobrý kamarát Jožko a sú fakt výborné a tak som si ich dovolila ich nazvať jednoducho po ňom.
porcií
Postup
-
1
Mäso nakrájame, vyklepeme, troška osolíme a okoreníme z každej strany. Na každý plátok mäsa uložíme na plátky nakrájanú slaninu,
-
2
nivu a na kolieska nakrájaný pór. Preložíme na polovicu a kraje mäska trošku sklepeme. Obalíme v trojobale ( múka, rozšľahané vajíčka a strúhanka )
-
3
a vysmážame. Keď sú rezníky vysmažené, poukladáme ich na plech a ešte 5 minút ich prehrejeme ( aby mäsko bolo dokonale mäkučké a šťavnaté ). Dobrú chuť :-)))
@braxi , predpokladám, že ich poukladá do rúry na prehriatie, i ja podobne dávam rezne do rúry, kde okrem toho, že "dôjdu" zostávajú teplé, kým servírujeme.