Banánová maškrta fotorecept

mariaklara - fotkamariaklara, 15. septembra 2011

Je to zdravý recept z dovolenky, keď mám chuť na sladké. Banán je sladký a s cesnakom spolu majú veľkú antioxidačnú schopnosť. Treba to Zobraziť celý popisJe to zdravý recept z dovolenky, keď mám chuť na sladké. Banán je sladký a s cesnakom spolu majú veľkú antioxidačnú schopnosť. Treba to vyskúšať. Len si spomeňte na Vianoce, aké dobré sú oblátky s medom a cesnakom.

1
porcia
5 minút
príprava

Suroviny

1 ks veľký
2 ks - strúčiky
1 KL
štipka
štipka




Postup

  1. 1

    Pripravíme si:

    Banánová maškrta (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Banán roztlačíme, pridáme pretlačený cesnak, korenie a kurkumu a maškrta je hotová.

    Banánová maškrta (fotorecept) - obrázok 2

Diskusia k receptu

3sandra3
fíííha,,, to je sila...ale určite je to zdravé, to je pravda,,, a ja nevidím ani problém to zjesť.... určite mi to bude chutiť, lebo zajtra si to urobím... ďakujem za skvelý nápad :-)
mariaklara
@sandri , ja som sa toho tiež bála, ale skúsila som a neoľutovala som. Pre mňa je to lepšie ako nejaký zákusok, a mám ešte pripravených zopár podobných receptov, teš sa.
1x mimi4
rona1
kúpila som dnes banány, tak vyskúšam....aj ja niečo pridám:
1banán,2pl sezam,2pl slnečnica lúpaná, 20ks mandle nelúpané ,1pl medu a 500ml vody všetko spolu mixujeme ponorným mixérom a vypijeme, je to úžasný výživný nápoj ):
smorko
Už sa nato moc teším,vyzerá to mňamky.
@rona1 aj Tvoj recept vyskúšam.
janger
Banan s cesnakom? Zaujimava kombinacia. Neviem si to predstavit, takze asi ochutnam :-).
mariaklara

@rona1 , určite to vyskúšam, ja mám rada takéto " zdravé mňamky ". A vieš ako volám tie bežné ( nezdravé ) recepty, čo sem dávam? Tie volám, že " svetské ". Postupne sem budem vkladať aj tie, čo si varím pre seba. Len škoda, že tých nieje veľa.
mariaklara
A zabudla som dodať, že tie zdravé si asi málo ľudí pozrie. Väčšinou si ľudia na " Vareche " pozrú tie " svetské - nezdravé " recepty. Možno preto som dlhšiu dobu nedávala recepty, že som si chystala aj tú zdravšiu verziu.
bozulka
@mariaklara ,neboj pozeráme aj keď niekedy nekomentujem.Všetky prídu do kolonky Zdravie... aspoň u mňa.
sylvinka
Náhodou @mariaklara ,aj keď sa radím medzi mäsotariánov,rada si pozriem a aj vyskúšam zdravé recepty...tento patrí medzi ne.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia