Foto: zsibrita
Recept je z Polska - rýchly a chutný (hlavne z čerstvých hríbov) vlastna fotka - dovolenka v Polsku
2-4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
10 minút
na 190 °C
na 190 °C
Postup
-
1
Bagetu pozdlžne prekrojíme a tenko natrieme maslom. šunku a hríby nakrájame na malé kocky. Na prekrojené bagety uložíme pokrájanú šunku a hríby, osolíme a okoreníme provensálskym a černym korením. Posypeme strúhaným syrom. (možeme aj čerstvo posekanou petržlenovou vnatou alebo pažítkou)
- 2
Zapekáme v predhriatej rúre - 190°C - okolo 8 - 10 minút (pokial sa syr neroztopí)
- 3
Podávame s kečupom (najlepšie domácim) a dobre vychladeným bielym vínom alebo pivom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu