Culina Mediterranea II.
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Hrozno ocistime, prekrojime na pol a zbavime zrniek, bagetu nakrajame na 3 cm velke kocky a olupane mandle oprazime na troche olivoveho oleja do zlatista.
- 2
Do mixera dame ocisteny cesnak a oprazene mandle a pomixujeme. Pridame bagetu pokrajanu na kocky a pomaly vlievame olivovy olej a ocot. Akonahle dostaneme hladku masu prilejeme 1l vody. Osolime a okorenime.
- 3
Mandlovu polievku rozdelime do polievkovych salok alebo koktailovych poharov ozdobime nasekanou pazitkou a biielym hroznom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu