Studena mandľová polievka z Malagy

zsibrita - fotkazsibrita, 14. septembra 2011

Culina Mediterranea II.

4
porcie
30 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

350 g
100 g
1/2 staršia alebo sendvič
1  - strúčik
4 vnate
350 ml
5 polievkovych lyzic




Postup

  1. 1

    Hrozno ocistime, prekrojime na pol a zbavime zrniek, bagetu nakrajame na 3 cm velke kocky a olupane mandle oprazime na troche olivoveho oleja do zlatista.

  2. 2

    Do mixera dame ocisteny cesnak a oprazene mandle a pomixujeme. Pridame bagetu pokrajanu na kocky a pomaly vlievame olivovy olej a ocot. Akonahle dostaneme hladku masu prilejeme 1l vody. Osolime a okorenime.

  3. 3

    Mandlovu polievku rozdelime do polievkovych salok alebo koktailovych poharov ozdobime nasekanou pazitkou a biielym hroznom.

Diskusia k receptu

danculka
Tak,pozorne som si to prečítala a konštatujem,že podľa ingrediencií to môže byť dobréééééééé...ukladám
jamarlen
vyzerá zaujímavo, len neviem - studená, či vriaca voda do polievky?




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia