Diskusia k receptu
Hovädzí perkelt

Perkelt z hovädzej nožiny fotorecept

izabella929 - fotkaizabella929, 5. mája 2019

Komentáre 1 - 15 z 29


Já se nechala zlákat už podruhé hovězím krkem, ale kližka je kližka. Pěkný recept a chutný!
používateľ nemá avatar
dm
Klixžka je kližka. Ale toto z líčok...
1x radost
áno
-krk-nožina-líčka
na jazyku radostná pesnička
my dnes darček:
jelenina-
tiež mi toto mäsko pripomína
:-)
1x analu
Perkelt milujem...dotýka sa to mojich totálnych citov...:-)
Vyzerá to veľmi dobre a zrejme to aj tak chutí,patrí to aj medzi moje top jedlá. Mám iba jednu pripomienku , prečo sa hanbíte nazvať toto skvelé jedlo poctivým a zaužívaným názvom guláš.
@Boxik (6.5.2019 09:33)
U nás je zaužívaný názov guláš pre všetky spôsoby duseného mäsa,ale autorka sa vyzná v maďarskej kuchyni a tam je gulášom polievka - tú dostaneš,keď si v reštaurácii objednáš guláš ☺.
používateľ nemá avatar
asu
Potešila si ma. Perkelt a paprikáš patrili ku základnym dobrotám mojej drahej mamy a starej mamy. Ku tomu jednoducho niet čo dodať. U nás to síce frčalo s norerlami, ale ani dobrá domáca knedľa nie je na zahodenie.
Nemám zýujem vyrývať, lebo na jedle je dôležitá chuť - nie názov, ale guľáš je predsa len čosi iné ............
@Viera1 (6.5.2019 09:57)

Ale my sme na Slovensku a že je to guláš o tom sa snáď nebudeme prieť.
@Boxik (6.5.2019 10:28)

Nevzrušuj sa,jediným mínusom tohto receptu je,že keď bude niekto hľadať recept na guláš,tak ho nenájde a ten,kto bude chcieť perkelt,zistí,že uvaril slovenský guláš ☺☺☺.
@Viera1 (6.5.2019 10:37)

Ak sa tu niekto vzrušuje , tak to nie som ja , ale nejaká pani s nickom Viera1 ktorá to robí často pretože ona musí mať pravdu vždy ,zrejme aj vtedy keď ju nemá.