« Naspäť na tento recept

Perkelt z hovädzej nožiny (fotorecept) verzia na vytlačenie

Náš nedeľný obed

Autor receptu: izabella929

Postup receptu

Hovädziu nožinu alebo kližku som umyla, osušila.
Perkelt z hovädzej nožiny (fotorecept) - obrázok 1

Nakrájala na kocky.
Perkelt z hovädzej nožiny (fotorecept) - obrázok 2

Údenú prerastenú slaninu a cibuľu nakrájala na kocky a opiekla.
Perkelt z hovädzej nožiny (fotorecept) - obrázok 3

Pridala som mäso a spolu podusila, kým sa mäso zatiahlo.
Perkelt z hovädzej nožiny (fotorecept) - obrázok 4

Pridala som mletú červenú papriku, pomiešala.
Perkelt z hovädzej nožiny (fotorecept) - obrázok 5

Podliala som vodou a spolu nechala povariť.
Perkelt z hovädzej nožiny (fotorecept) - obrázok 6

Pridala som lečo a pod pokrievkou pomaly varila.
Perkelt z hovädzej nožiny (fotorecept) - obrázok 7

Pridala som soľ, korenie, bobkový list, nové korenie, celé čierne korenie, paradajkovú šťavu a varila ďalej.
Perkelt z hovädzej nožiny (fotorecept) - obrázok 8

Tesne pred dokončením som pridala provensalské korenie a cesnak nakrájaný na drobno a nechala prejsť varom už iba chvíľku.
Perkelt z hovädzej nožiny (fotorecept) - obrázok 9

Hotový obed som podávala s knedlíkom. Prajem vám dobrú chuť
Perkelt z hovädzej nožiny (fotorecept) - obrázok 10

Suroviny




5-6
porcií
130
minút
príprava




Ďalšie recepty na Varecha.sk »

TOPlist