
Plnené fánky
Tieto výborné kysnuté sladké pampúšiky sú vlastne fánky, len sú vylepšené lekvárovou plnkou, ktorú môžete pravdaže nahradiť aj Nutellou, alebo inou plnkou :-)...

Výborné rýchle fánky
Počas fašiangovej sezóny si radi doprajeme aj pár kúskov vyprážaného sladkého pečiva. Tieto naše výborné fánky...

Talianske fánky – chiacchiere
Preosejeme múku spolu s práškom do pečiva a dáme do mixéra. Pridáme cukor, soľ, rozšľahané vajcia...

Božie milosti s pečenými slivkami
Božie milosti v niektorých regiónoch Slovenska poznajú ako fašiangový recept, inde ich nepoznajú vôbec. Môžeme ich pripraviť...

Jemné fánky mojej mamky z kuchárky z r. 1957
Chrumkavé a voňavé. Pamätám si na fánky od maminky - boli úžasné, lebo mamka bola výborná kuchárka....

Tvarohové fánky
Neodmysliteľnou súčasťou fašiangového obdobia je aj voňavá a chrumkavá sladká pochúťka, fánky. Ak ste ich...

Božie milosti mojej babky
Božie milosti, krapne, fánky, šišky patria k tradičným fašiangovým sladkostiam.

Tvarohové fánky s čokoládovým pudingom
Cesto: Všetky suroviny na cesto vymiešame a necháme cesto vykysnúť asi 45 minút. Cesto rozvaľkáme, vykrojíme...