Komentáre k receptu:
  • frezia - fotkaFrezia 30. augusta 2018 o 19:25

    Krasny recept. Tieto male baklazaniky sa nam niekedy podari kupit na trhu, niekedy su celkom male, okolo 3 cm. Tie rozrezeme a plnime kuskom tvrdeho syra, listkom mäty a kuskom cesnaku. Tu stavu robime podobne. Rada vyskusam aj tvoju verziu.
    @zareaguj
     1x cesminaz
  • používateľ nemá avatarHaji 30. augusta 2018 o 19:52

    Pěkný recept, ještě hezčí fota, ráda bych ochutnala - ale to bych asi u vás doma musela "hnout po rovině", abych si vůbec něco uchmatla.
    @zareaguj
     1x cesminaz
  • cesminaz - fotkaCesminaz 31. augusta 2018 o 07:56

    @Frezia :-) to fakt? 3centimetrové baklažániky? :-)) Tieto sú zato o dost väčšie,cca.10cm.Ale to je vlastne jedno či sú väčšie/menšie,kazdy si urobí z takych aké má k dispozícii :-) Dakijem za komentík. @Haji :-) urcite by sa ti ušlo!Pekny den vsetkym :-)
    @zareaguj
     2x haji, frezia
  • používateľ nemá avatarZinnajdha 1. septembra 2018 o 12:10

    ku koncu sezóny je na koreni veľa malých baklažánov, presne na teraz ich možno spracpovať ako tepsi kebab podľa tohto receptu. Super.
    @zareaguj
     1x dosa
  • mitzy - fotkaMitzy 1. septembra 2018 o 21:11

    Vyzerá to spolu super. U mňa by to bola iná plnka. Máš skvelú úrodu. Šikovná si záhradkárka ;)
    @zareaguj
  • monty469 - fotkaMonty469 3. septembra 2018 o 09:13

    Oooo to nema chybu, vlastne ako vsetky tvoje recepty
    @zareaguj
  • cesminaz - fotkaCesminaz 3. septembra 2018 o 15:13

    @Zinnajdha presne ako vravís,ku koncu je na vrchu vela malých baklazanov :-) Zdalo sa mi ich takto najvhodnejšie pouzit. @Mitzy :-) vdaka za milé slová! Tento rok záhrade chvalabohu aj počasie velmi prialo ;-) Plnku si daj kludne podla vlastnej chuti. @Monty469 dakujem za pochvalu,si milá :-) Pekny den vsetkým.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarKucharka 10. septembra 2018 o 12:01

    Ja milujem všetky tvoje recepty a vždy sa teším, keď nejaký pridáš..:-))
    Teraz som skúsila tento tapsi kebab a ako vždy, mali sme výborný obed.
    Zostalo mi mäso, tak som naplnila aj tie papriky a dokonca som obalila aj dve zelené chili papričky. Podávala som to s ryžou. Určite by to bolo chutné aj s jahňacím mäsom, hádam niekedy skúsim aj to.....
    Ďakujem za super recept.


    @zareaguj
     2x cesminaz, haji
  • používateľ nemá avatarKucharka 10. septembra 2018 o 12:02

    A po upečení...


    @zareaguj
     2x cesminaz, haji
  • cesminaz - fotkaCesminaz 13. septembra 2018 o 07:22

    Milá @Kucharka velmi si ma potesila! Som velmi rada,ze sa ti jedlá páčia a ze niektoré aj vyskusas a najmä,ze vam chutia ;-) Dakujem pekne za spravu aj s fotkami a zelám pekný den!
    @zareaguj
  • kecemis - fotkaKecemis 26. septembra 2018 o 19:00

    @Cesminaz urcite som nepochyboval o chute. Ale musim povedat, ze ma velmi prekvapila. A myslim v tom najlepsom. Mal som 4 troche vacsie kusky, tak som sa nevedel dockat. Plnil som to mletym morcacim mesom, ale chut eggplantu bola vyborna a I v tej omacke. Kedze mi zostala omacka tak som k masu pridal trochu quinoa a naplnil papriky. Aby som mal trocsku viac omacky pridal som feferonku a mango. Cim som dostal pikantno sladkastu omacku. To len na vysvetlenie tej papriky. Vdaka za recept a tesim sa na dalsie tvoje rcp.


    @zareaguj
     2x haji, cesminaz
  • cesminaz - fotkaCesminaz 3. októbra 2018 o 21:24

    No milý @Kecemis ty si fakt velký výmyselník :-)) normálne si z toho spravil celkom iný recept/iné jedlo ;-P Ale urcite fantasticky chutné! Vdaka za tvoju správu aj s fotkou.Som rada,ze chutilo a ze ste boli spokojný.Pozdravujem!
    @zareaguj
     1x kecemis
  • používateľ nemá avatarZinnajdha 19. októbra 2018 o 22:17

    baklažány sú ako papuľky smejúcich sa delfínov a omáčka je priesvitná...Som zvedavá, čí aj moje budú takto vyzerať.
    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist