
Hus na poľský spôsob
Tento recept som získal pri mojej pracovnej ceste v Poľsku od pani domácej čo som bol ubytovaný....

Klobása v cuketovom opasku
Umytú osušenú cuketu nakrájame na 6cm opasky, z ktorých vydlabeme jadrá...

Raw ochutený puding
Rastlinné mlieko si môžeme buď kúpiť už hotové alebo vyrobiť vlastné. Odporúčam druhú možnosť. V...

Krídelká v paprike a paradajkách
Paradajky narežeme na hrubšie kolieska posolíme a okoreníme. Farebné papriky prerežeme na štvrtky, dáme do nádoby...

Mrazená káva so zmrzlinou a šľahačkou
Ja robievam túto kávu inakšim spôsobom ale poviem vam tato ja výnimočná, tak kto má rad mlsky...

Celozrné sušienky z Melasky
Upozornujem rýchlo vam to deti vychytajú :D Patrí medzi moj obľubený

Hippie Toast
Komerčný recept<br /> Toast v štýle detí kvetov: Plný farieb, priateľstva, mieru a slobody. Z lásky k zvieratám celý...

Citrónové vajíčko s ovocnou salsou
Z vajec a cukru vyšľaháme penu. Zamiešame múku s kakaom a upečieme piškótový plát pri teplote...

Kapustovo-slivkový mrežovník s tvarohovou penou
Z múky, kyslej smotany, masla, zo štipky soli a z vanilkového cukru pripravíme cesto. Zabalíme...

Malinový tunel up date
Tento recept som si sama pripravila , ked som začala s novym stravovaním podľa Norbiho. je...

Piškoty v lískovom ceste
Z mlieka a pudingov uvaríme van. puding. Z lískového cesta vyvyľkáme dva pláty. Jeden plát položíme...

Baklažánová nátierka s bryndzou
Tento recept vznikol náhodne, opísala som to v Zážitkoch:)Nátierka je jednoduchá, ale zato vynikajúca...

Dresing Tisíc ostrovov
Obľúbený dresing je ako stvorený na dochutenie zeleninového, zemiakového či vajíčkového šalátu, ale výborne sa hodí aj na sendviče a k toastom....

Mäsové knedličky v omáčke
aj na tento recept sa matne pamätám že ho nám robievala naša neb. mamka ale bolo to...

Créme brulée s bielou čokoládou
Tento recept pochádza u časopisu Albert a výsledok je priam neodolateľný-nadýchaný krém, ktorý sa rozplýva na jazyku......

Zaúdený pstruh s mangovým čatní
Ľahké mäsko z vôd. A keďže sú vody rôzne – sladké, slané, stojaté, ...

Nemrkvová čína
Fajn recept pre tých čo patria do klubu "Nemám rád mrkvu", ktorá do číny neodmysliteľne patrí

Orechové gombíky
Med zohrejeme na niekoľko minút v mikrovlne aby bol tekutý. Všetky suroviny aj med daj do...